Eyüp Musiki Cemiyeti'nde Müzik Sohbeti - Son Dakika
Güncel

Eyüp Musiki Cemiyeti'nde Müzik Sohbeti

Eyüp Musiki Cemiyeti\'nde Müzik Sohbeti

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Eyüp Musiki Cemiyeti'ni ve Alibeyköy'de bulunan Gostivarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

19.03.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Eyüp Musiki Cemiyeti'ni ve Alibeyköy'de bulunan Gostivarlılar Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, Nişancı Mahallesi'nde ise ev sohbetine katıldı.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Remzi Aydın, Eyüp Merkez'deki Eyüp Musiki Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyetin yöneticileriyle birlikte merkezi gezen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Aydın, "Spora, sanata, müziğe çok önem veriyorum. Özellikle gençlerimizin boş zamanlarını spor, sanatın herhangi bir dalı veya musikiyle geçirmelerini arzu ediyorum. Eyüp Musiki Cemiyetimizle birlikte onların desteği ve işbirliğiyle çok güzel projelere imza atacağız. Türk musikisini çocuklarımıza, gençlerimize tanıtmak ve sevdirmek için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

NİŞANCI'DA EV SOHBETİ

Remzi Aydın, Nişancı Mahallesi Güvercinlik Sokak'ta ise Elmas Yılmaz'ın evine konuk oldu. Yılmaz ve komşuları Remzi Aydın'a tapu konusunda sorular yönelttiler. Aydın, çok eski yerleşim bölgesi Eyüp'ün mülkiyet-tapu problemleri olduğunu, ancak bu sorunların büyük bir bölümünün çözüldüğünü söyledi. Remzi Aydın, "İnşallah 30 Mart'tan sonra göreve gelirsek, tapu konusunda yaşanan tüm sıkıntıları Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizin işbirliğiyle çözeceğiz. Ben Belediye Başkan Danışmanlığı görevim sırasında bu büyük sorunun çözümünde bir kanun hazırlanması konusunda bizzat çalışmıştım, inşallah tüm vatandaşlarımız tapularına kavuşacak" diye konuştu.

GOSTİVARLILAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

Remzi Aydın, Alibeyköy'deki Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Orhan Sipahi'nin evsahipliğinde geçen görüşmede, seçim çalışmaları ve derneğin projeleri masaya yatırıldı.

Remzi Aydın, dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Eyüp Sultan birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışmanın en güçlü olduğu merkezdir. Hepimiz biriz, kardeşiz. Eyüplüler bize yaptığımız seçim çalışmaları sırasında büyük bir teveccüh gösteriyor. Memleketimizde 10 yıldır çok güzel hizmetler oluyor. Eyüp'ümüze çok ciddi yatırımlar yapılıyor, bunların devamı gelecek. Eyüp, ekonomik ve sosyal açıdan çok büyük projelerin imza atıldığı İstanbul'un göz bebeği olacak. Bizim bu hizmet yürüyüşümüzün devam etmesi lazım. Daha çok okul yapılması, sağlık sektörüne daha çok yatırım yapılması lazım. Türkiye'nin 2023 vizyonuna bu atılımlarla girmesi gerekiyor. Bu nedenle yerel seçimler çok önemli. Vatandaşlarımızın tercihi bu konuda çok önemli. Lafa, söze değil, icraata bakan Eyüplülere bu konuda güveniyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyüp Musiki Cemiyeti'nde Müzik Sohbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement