Eyüp'te 19 Mayıs Gençlik Şöleni Başladı - Son Dakika
Yerel

Eyüp'te 19 Mayıs Gençlik Şöleni Başladı

Eyüp Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Şöleni törenle başladı.

18.05.2017 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Şöleni törenle başladı. 4 gün boyunca devam edecek festivalde gençler doyasıya eğlenecek.

Eyüp Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Simurg Gençlik Şöleni düzenlendi. Yaklaşık 2 bin genç öğrencinin Eyüp Sultan'dan, Haliç sahilde bulunan Eyüp Sultan Kültür Merkezi Etkinlik Alanı'na kadar olan yürüyüşüyle festival başladı. Kurulan sahnede birbirinden farklı etkinliklerle start alan şölen, 4 gün boyunca devam edecek. Simurg Gençlik Şöleni'nde, 4x4 balon futbolu, canlı langırt, rodeo, yağlı sumo, 3x3 basket, gladyatör, dragon bot yarışları, su balonu, dev salıncak, survivor parkuru gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılacak. Programa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı.

"Gençlerimizin arzu ettiği şeyler var"

Açılışta konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Bugün aslında çok konuşma günü değil. Bugün bayram, gençlerin bayramı. Uzun, resmi, donuk, ruhsuz gösteriler ve kutlamalar yerine daha canlı bir kutlama formatı yapıyoruz. Biraz sonra devam edecek gösteriler. Bu yıl 4 gün sürecek şölen ve bayramımızda spor var, kültür var ve eğlence var. Gençliğimizin istediği arzu ettiği şeyler var. Gösterilere ve festivale zaman bulabildiğim ölçüde alana gelerek katılacağım" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüp'te 19 Mayıs Gençlik Şöleni Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement