Eyüp'te Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Eyüp'te Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri Yenilendi

Eyüp Belediyesi alt ve üst yapılarını tamamladığı Alperen ve Çiçeksuyu caddelerinin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

17.01.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Avrupa’nın herhangi bir yerinde gördüğümüz özeneceğimiz güzellikteki bir caddeye kavuştuk. Aynısı oldu, teknoloji, estetik fonksiyon hepsi bir arada çok güzel bir çalışma oldu” dedi.Eyüp Belediyesi “Caddeler Prestij Kazanıyor” projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında alt ve üst yapısını tamamladığı Alperen ve Çiçeksuyu caddelerinin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Alperen Caddesi üzerinde gerçekleşen törene AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Alkaç, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören Eyüp Belediyesi’nin faaliyetlerinden oluşan kısa film gösteriminin ardından açılış kurdelesi kesildi. 

“AVRUPA’DAKİ ÖZENDİĞİMİZ GÜZELLİKTE CADDELERE KAVUŞTUK”

Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri üzerinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Remzi Aydın, “Bu caddelerimiz genişletilmesi gereken caddelerdi. Alt yapısı yetersizdi. Bu caddeler hizmetten uzak caddelerdi. Cadde demeye bin şahit lazımdı tabiri caizse. Biz bu caddelerin alt yapılarını tamamen yeniledik. Caddelerimizi genişlettik, sağdan soldan traşlamalar yaptık. Otoparklar tahsis ettik cepler şeklinde cadde üzerine. Kent mobilyasıyla dekoratif malzemelerle güzelleştirdik hem fonksiyonel hem de estetik anlamda gerçekten cadde niteliğine kavuştu. İstanbul’un çok modern diyebileceğimiz, ya da Avrupa’nın herhangi bir yerinde gördüğümüz özeneceğimiz güzellikteki bir caddelere kavuştuk. Aynısı oldu, teknoloji, estetik fonksiyon hepsi bir arada çok güzel bir çalışma oldu. 10 tane bu şekilde cadde yapacağız. Kademe kademe projemiz devam edecek” dedi.

İlçedeki dönüşüm çalışmalarını sürdüren Eyüp Belediyesi, zihinsel ve bedensel engelli çocukların eğitim alacağı Öğretilebilir Çocuklar Okulu’nun temel atma törenini 18 Ocak Pazar günü gerçekleştirecek.  

Eyüp\'te Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri Yenilendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyüp'te Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement