İstanbul'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı

İstanbul\'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı

İstanbul Eyüp'te gece saatlerinde park halindeki 5 otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Doğalgaz kutusunun da alev almasıyla mahallede büyük panik yaşandı.

17.04.2016 04:33  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp'te gece saatlerinde park halindeki 5 otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçlarla birlikte alev alan doğalgaz kutusunu söndürmek için büyük çaba sarfetti. Dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, sokakta büyük panik yaşandı.

UYKULARINDAN FIRLADILAR

Olay, Silahtarağa Mahallesi Ordu Caddesi Kanarya Sokak'ta meydana geldi. Gece saat 02.00 sıralarında sokak üzerinde park halinde bulunan 5 otomobil ile doğalgaz kutusunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Patlama sesiyle uykularından fırlayan mahalle sakinleri dışarı çıktıklarında araçların alev alev yandığını gördü.

 <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı
DOĞALGAZ KUTUSU DA YANMAYA BAŞLADI

Vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polise haber verirken öteki taraftan da yangını söndürmek için mücadele verdi. Bir binanın girişinde bulunan doğalgaz kutusundaki alevler metrelerce yukarı çıkarken, üst katlarda oturan vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Fakat doğalgaz kutusunda çıkan yangın itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınırken, olay yerine gelen İGDAŞ ekiplerinin gazı kesmesiyle tamamen söndürülebildi. Bu sırada dumandan etkilenen 3 kişinin olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

İstanbul'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı

POLİS VE İTFAİYE İNCELEME YAPTI

Olay yerinde çıkan yangının tamamen söndürülmesiyle itfiaye ekipleri soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri de olay yerinde detaylı inceleme yaptı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek için araştırma yaparken, polis ekiplerinin de akrep diye tabir edilen zırhlı polis araçlarıyla çevrede önlem aldığı görüldü. Bu sırada yangının çıktığı sokakta oturan Songül Polat isimli bir mahalle sakini, "Ben yatıyordum bir patlama duydum. Ben balkona çıktığımda arabanın bir tanesi tutuşmuştu. Daha sonra öbür arabalara da sıçradı, mahallede kimse yoktu" dedi. Polis ve itfaiye ekiplerinin olayın kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 5 Araç Alev Alev Yandı! Doğalgaz Kutusu da Alev Alınca Büyük Panik Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • bekçi: pkklı kıroların işi. Bekçilik neden geri gelmiyor. 6 1 Yanıtla
  • maltepe: Hırsızlık adam öldürmek yankesicilik yapmaktan başka bir seyede yaramaz bu krolar 1 0 Yanıtla
  • Eyup: Manyak manyak konusuosunuz burasi kucuk bir sokak ben burda otutuorm ne otolarki.ne bekcisi kundaklamislar iste 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement