Eyüpsultan'da temizlik seferberliği devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Eyüpsultan'da temizlik seferberliği devam ediyor

Eyüpsultan\'da temizlik seferberliği devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Covid-19 vakalarının artmaya başlaması üzerine yeniden başlatılan Temizlik ve Dezenfeksiyon Seferberliği devam ediyor.

28.09.2020 12:59  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Covid-19 vakalarının artmaya başlaması üzerine yeniden başlatılan Temizlik ve Dezenfeksiyon Seferberliği devam ediyor.

Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalarda ilçe genelinde her gün farklı bir mahallede temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Çalışmalarda caddeler, sokaklar, parklar, iş yerleri ve bina girişleri ayrıntılı olarak temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Geçtiğimiz hafta Silahtarağa, Sakarya, Eyüpsultan Merkez, İslambey, Karadolap ve Alibeyköy Mahallelerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren ekipler, bugün çalışmalara Rami Yeni ve Cuma Mahalleleriyle devam etti.

Çalışmalarda cadde ve sokaklar süpürüldü, tazyikli suyla yıkandı. Ayrıca bina ve iş yerlerinin girişleri, apartmanların içleri, daire kapıları, merdiven trabzanları, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanarak dezenfekte edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyüpsultan'da temizlik seferberliği devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement