Eyüpsultanlı Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Eyüpsultanlı Şampiyonlar Ödüllendirildi

Eyüpsultanlı Şampiyonlar Ödüllendirildi

Sporda başarı elde eden farklı branşlardaki Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildi.

17.03.2019 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sporda başarı elde eden farklı branşlardaki Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildi. Programa katılan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençlerin mutlaka spora ya da musikiye yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde "Eyüpsultanlı şampiyonlar buluşuyor" programı düzenlendi. Programa AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken de katıldı. Yüzme, boks, halter, fitness gibi spor dallarında Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan sporcular davette hazır bulundu. Farklı branşlarda boy gösteren Eyüpsultanlı şampiyonlara Belediye Başkan Adayı Deniz Köken tarafından ödülleri verildi.

Ödüller sahiplerini buldu

Programda şampiyon Engelli yüzücüler Hatice Nane, Gündem İntepe, şampiyon Milli karateci Uğur Aktaş, şampiyon Boksör Ümit Tepeli, şampiyon boksör Mehmet Ali Aktürk, İstanbul şampiyonu boksör Mehmet Gül, İstanbul şampiyonu boksör Merve Nur Kemeç, atletler Zeynep Sunay Yıldız, Tuğçe Özkan, Meryem Kemeç, Fadime Ayazma, Elif Fatma Buğran, Motokros şampiyonu 6 yaşındaki Efe Okur, Engelliler Türkiye Halter Şampiyonu Emre Kocaman, Karate şampiyonu Mehmet Usda, Fatih Kaan Akgün, tekvando şampiyonu Onur Meşe ve milli karateci dünya şampiyonu Serap Özçelik Arapoglu'na hediye saat verildi.

"Gençler mutlaka spora ya da musikiye yönlendirilmeli"

Programa katılan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençlerle ilgili sorunlar olduğunu, bunları el birliğiyle düzelteceklerini belirterek, "Bir çocuk lisans çıkarsın bir dalda. Başka bir iş yapabilir ama mutlaka lise döneminde lisanslı bir spor yapması, yapamıyorsa yeteneği yoksa musiki enstrümanı çalabiliyor olmalıdır. Ondan sonra bir meslek sahibi olabilir. 11, 12 yıllık eğitim döneminde bir şey vermemiz lazım. Bu ileride başka işler getirecektir" dedi.

"Eyüp'ten çıkmış gençlerin adlarını duyurmasını istiyorum"

Köken, herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'yi dışarıda da temsil eden Eyüp lisesinden, Eyüp'teki okullardan mezun olmuş gençlerin Türkiye ve dünyada adlarını duyurmasını canı gönülden istiyorum. Bununla ilgili çok ciddi çalışma yapacağız önümüzdeki süreçte" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyüpsultanlı Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement