Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Açıklaması

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Açıklaması

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, muhtarla istişare toplantısında yaptığı açıklamada, “Dokunmadığımız yer kalmasın istiyoruz” dedi.

18.02.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, muhtarla istişare toplantısında yaptığı açıklamada, "Dokunmadığımız yer kalmasın istiyoruz" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen muhtarlarla istişare toplantıları kapsamında, Büyükhan mahallesinde muhtarlarla bir araya geldi. Ev sahipliğini Muhtar Ahmet Büyük'ün yaptığı buluşmaya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Akçamescit, Küçükhan, Büyükhan, Abdurrahman Dede, Hancağız, Bildim, Beyaz Yaprak, Çamurlu, Altun, Külünçe ve Sultantepe mahallelerinin muhtarları katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan istişare toplantısında, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci muhtarlardan gelen talepleri dinledi. Ekinci, muhtarların başka kurumları ilgilendiren taleplerinin de yerine getirilmesi için çalışma başlattı. Elektrik sorunu ve karayollarındaki sıkıntıların giderilmesi için yetkililerle görüşen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Belediye Başkanı Ekinci, kendi dönemlerinde çözümü olmayan hiçbir sorunun kalmayacağını belirtti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş bölge muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyerek, "Biz, hamdolsun bu koltuğu hizmet aracı olarak kullanıyoruz. Bununla birlikte geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla bir araya geliyoruz" dedi.

Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ekinci de, "AK Parti İlçe teşkilatımız kurulduğu günden bu yana gerek merkez mahalle muhtarlarımızla, gerek kırsaldaki mahalle muhtarlarımızla bizleri bir araya getiriyor. Tabi bu toplantılarımızın amacı bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunmaktır. Bir şekilde 'dokunmadığımız yer kalmasın' istiyoruz. Hizmet götürmediğimiz herhangi bir kırsal mahallemiz kalmasın anlamında ve sorunları birebir sizin ağzınızdan, aracısız bir şekilde dinlemek amacıyla buradayız. Rabbim de çok şükür bu iletilen sorunları çözme noktasında bize güç veriyor. Gerek ilçe teşkilatımız, gerek vekillerimiz ile birlikte sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz. Bizler bu yola çıkarken amacımız sizlere hizmetkarlık etmekti. Şimdiye kadar ertelenmiş hizmetleri daha da uzatmamak anlamında bir yola girdik. İnşallah bundan sonraki süreçte bu talepleri iyi bir şekilde yerine getiririz" diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İ. Halil Özcan, öz verili çalışmaları nedeniyle Başkan Ekinci'ye teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement