Ezel Akay 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nde - Son Dakika
Güncel

Ezel Akay 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nde

Ezel Akay 25. Uluslararası Adana Film Festivali\'nde

Yönetmen Ezel Akay, Adana Film Festivali'nde 'Oyuncu ile Çalışmak' söyleşisinde bir yönetmen olarak deneyimlerini paylaşacak.

25.09.2018 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkinlikte sinemamızın iki başarılı ismi Harika Uygur ve Onur Ünlü de yer alarak kendi deneyimlerini katılımcılara aktaracak.

Sinema dünyamızın önemli festivallerinden Uluslararası Adana Film Festivali bu yıl 25. kez düzenleniyor. 22 Eylül'de başlayan Adana'da tüm hızıyla devam eden festivalde pek çok film yarışması, özel gösterimler, galaların yanında farklı sanat aktiviteleri de düzenleniyor. Festival 30 Eylül'de sona erecek.

Başarılı yönetmen Ezel Akay festival kapsamında 28 Eylül Cuma günü saat 13:00'de düzenlenecek "Oyuncu ile Çalışmak" söyleşi programında sinemamızın iki önemli ismi olan Harika Uygur ve Onur Ünlü ile birlikte Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.

Ezel Akay, sinemada oyuncular ile çalışmaları üzerine derin sohbetiyle katılımcılarla birlikte olacak. Sinema dünyamızın üç farklı alanından değerli isimlerin katıldığı bu söyleşide özellikle oyunculuk kariyeri düşünenler için çok değerli bilgiler paylaşılacak.

Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında gerçekleşecek etkinlik 28 Eylül Cuma saat 13:00'de Atatürk Parkı İçi'nde bulunan 75.Yıl Sanat Galerisi'nde düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ezel Akay 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement