'Ezel'den Adeta Yıldız Yağdı - Son Dakika
Magazin

'Ezel'den Adeta Yıldız Yağdı

\'Ezel\'den Adeta Yıldız Yağdı

'Ezel' bitti, oyuncularının şansı açıldı. İmirzalıoğlu ve Kurtiz dışındaki 'Ezel' yıldızları ekranı adeta parselledi.

27.08.2011 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ezel'i dizisi bitti; Kenan İmirzalıoğlu, "Dinleneceğim" diyerek tatile çıktı. 'Ramiz Dayı' Tuncel Kurtiz dışındaki tüm 'Ezel' oyuncuları ise yaz boyunca boş durmadı! İşte, yeni sezonda parlayacak 'Ezel' yıldızları listesi:

CANSU DERE: 'Eyşan' karakteriyle hayran kitlesini genişleten Cansu Dere; bu yaz 'El Yazısı' ve 'Behzat Ç. Son Hafriyat Bir Ankara Polisiyesi' filmlerinde oynadı.

SARP AKKAYA: İki yıl boyunca 'Tefo' namıyla anılan Akkaya, 'El Yazısı' filminin yanı sıra Meltem Cumbul ile Timuçin Esen'in başrol oynadığı 'Labirent'in de kadrosunda yer alıyor.

ATV'DE KALDILAR

SALİH KALYON: Opet reklamlarında izlediğimiz oyuncu, 'El Yazısı' ve 'Sümela'nın Şifresi Te-Mell' filmlerinde rol aldı. Kalyon, 'İstanbul'un Altınları'nın da 'Kayserili Ahmet'i oldu.

HALUK BİLGİNER: 'Ezel'in 'Kenan Birkan'ı Bilginer, bu sezon da atv ekranlarına demir attı. Usta oyuncu, 'İstanbul'un Altınları' adlı dizide 'Reşat Altın' karakterini canlandırıyor.

YİĞİT ÖZŞENER: 'Kötü adam Cengiz' karakterine imzasını atan Yiğit Özşener, atv'de 'Sen Hak Ediyorsun' adlı yarışma programını sunuyor. Oyuncu; 'Ezel' biter bitmez, 'Dedemin İnsanları' filminde rol almıştı.

BARIŞ FALAY: 'Kerpeten Ali' Barış Falay da atv'den kopamayan 'Ezel'ciler arasında... Falay yakında, 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin dizi versiyonuyla ekrana gelecek. Özge Özpirinçci ile başrol oynamaya hazırlanan Falay, 'Cemşit' karakterine hayat verecek.

EKİBİN YARISI 'KUZEY GÜNEY'DE

'Ezel'e konuk oyuncu olarak katılan ve 'Sekiz' karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda 'Kuzey Güney' dizisine transfer oldu. Aynı projede, 'Ezel'in 'Şebnem'i Bade İşçil ve 'Temmuz'u Rıza Kocaoğlu da rol alıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun kör annesi rolünde izlediğimiz İpek Bilgin ise 'Kuzey Güney'de oyuncu koçluğu yapıyor.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Ezel'den Adeta Yıldız Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement