Ezeli Rakip Yine Eli Boş Döndü - Son Dakika
Yerel

Ezeli Rakip Yine Eli Boş Döndü

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi lideri Ankara Karagücü'nü konuk eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçı 59-55 kazandı.

07.02.2011 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi lideri Ankara Karagücü'nü konuk eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçı 59-55 kazandı.

     Dilek Sabancı Spor Salonu'nda yapılan maçta Antalyalı engelli sporcular 3 yıldır sürdürdükleri geleneği bozmadı ve çok güçlü bir takım olan Karagücü'ne evinde maç vermedi. Baştan sona kadar maçı birkaç sayı farkla önde götüren Antalya, son düdük çaldığında gülen taraf oldu.      Takımın antrenörü Hasan Akkoyun, sportmenliğin ve dostluğun hakim olduğu, aynı zamanda da görselliği üst düzeyde bir karşılaşma sergilendiğini belirterek, 'İki takımın güçleri eşitti. O nedenle gücümüzü sınayabildiğimiz bir maç oldu. İlk yarının en iyi performansını ortaya koyduk diyebilirim. Şampiyonluk yolunda tüm inancımızla yürüyoruz' dedi.

     Antrenör Akkoyun, bu maçın kazanılmasında, oyuncular kadar seyircinin onlara verdiği desteğin payının da büyük olduğunu ifade etti. Akkoyun, 'Seyircilerimize kendim ve takımım adına teşekkür ediyorum. Sahada biz, tribünde onlar kazandı' diye konuştu.

     Antalya Büyükşehir Belediyesi tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın kaptanı Cavit Torun ise 'Bugün sabırlı hücumun ve dirençli savunmanın, takımımızın en büyük avantajı olduğunu gördük. Bizleri destekleyen kulüp yönetimimize ve Antalya halkına takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

     Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi, bugün oynanan maçlardan sonra devre arasına girdi. Ligin ikinci devresi 6 Mart'ta başlayacak.

     (YES-DE-SSG) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezeli Rakip Yine Eli Boş Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement