Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı

Ezhel olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Rapçi, duruşmada aylık kazancını da ilk kez açıkladı.

27.06.2019 11:32  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son zamanların parlayan yıldızı rapçi Ezhel olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, "Uyuşturucu madde" kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İpekçioğlu'nun cezası 5 yıl süre ile ertelendi.

İstanbul Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuksuz sanık Ercan İpekçioğlu ve Avukatı Fuat Ekin katıldı. İpekçioğlu'nun annesi Ulya Turgut da duruşmayı izledi. İpekçioğlu, kimlik tespiti sırasında aylık gelirinin de 100 bin lira olduğunu söyledi. Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan İpekçioğlu, Uyuşturucu madde kullanmadığını söyledi.

"UYUŞTURUCUYA MARUZ KALMIŞ OLABİLİRİM"

Hakim Rana Yazlık'ın kanında uyuşturucu madde tespiti yapıldığını hatırlatması üzerine İpekçioğlu, "Çok sık yurt dışına gidiyorum. Avrupa'da bulunduğum ortamlarda, stüdyoda kullanan şahıslardan dolayı uyuşturucuya maruz kalmış olabilirim. Ben uyuşturucu kullanmadım" dedi. Evindeki aramalarda da uyuşturucu bulunmadığını söyleyen İpekçioğlu, suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı

1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI

İpekçioğlu'nun Avukatı Fuat Ekin, Hollanda'da esrarın serbest olduğunu belirterek, müvekkilinin buradaki kafelerdeki müşterilerin kullandığı esrarın dumanına maruz kaldığını, kanında bu nedenle çok düşük miktarda uyuşturucu tespiti yapıldığını söyledi. Avukat Ekin, müvekkilinin uyuşturucu madde bulundurmadığını ve kullanmadığını söyledi.

Mahkeme, Sercan İpekçioğlu'nu "Uyuşturucu madde" kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, cezayı 5 yıl süre ile erteledi.

İKİ DAVADAN DA BERAAT ETMİŞTİ

İpekçioğlu hakkında daha önce de şarkılarında kullandığı sözler ve görseller nedeniyle "Uyuşturucu madde kullanımını özendirme" suçundan iki ayrı dava açılmış, her iki dava da beraat ile sonuçlanmıştı. Duruşma çıkışı gazetecilere kısa bir açıklama yapan İpekçioğlu, bu nedenle birçok kez ifade verdiğini belirterek, "Umarım bir an önce biter. Ben müziğimi yapmak istiyorum" dedi. İpekçioğlu adalete güvendiğini söyledi.

Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı

İDDİANAMEDEN

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sercan İpekçioğlu hakkında, "Uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme" suçundan soruşturma yürütüldüğü, soruşturma kapsamında vücudundan alınan kan örneğinde uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği belirtiliyordu. İddianamede, İpekçioğlu'nun, "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması isteniyordu.

Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası alan rapçi Ezhel aylık gelirini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • 4343: adamın gözünün feri sönmüş istediği kadar inkar etsin tıpla dalga geçiyor insanlarla dalga geçiyor.bu tiplere yayın yasağı gelsin kötü örnek oluyorlar. 29 3 Yanıtla
  • Vay be: Eskiden kötü örnekler kınanır, ayıplanır bu sayede kötü örnek olmazlardı. Şimdi maalesef çocuklarımızı bu tiplerden uzak tutamıyoruz. Özgür adam içer sanane diyo millet. Ama bu tipler yüzünden gençler adam olmayı, karizma sahibi olmayı, büyümüş olmayı ve özgür olmayı içki, esrar içip, küfür etmek sanıyor. El bebek Gül bebek yetiştirip üzerine titriyorsundışarda denk gelen bi şeytan senin canını ciğerini yakıyor. 25 2 Yanıtla Mustafa OKÇU: bu tip insan müsvedeleri yüzünden memlekette ahlak diye bir şey kalmamış. bunlar yeni nesil e kötü örnek oluyorlar. uyuşturucu nun ilk öğretim yaşına kadar inmesinin sebebi bu ve bunun gibi düşünen beyinlerdir. Yazık memleketim ne hale gelmiş. şimdi bunlar toplumda sanatçı diye itibar görür olmuşlar. yazık hemde çok yazık 10 0 Exalibursss: Biz eskiden bazı tiplere özenir büyüyünce farkına varır gençlik derdik. Şimdikiler özenmekle kalmayıp hayatının sonuna kadar bu tipleri girip yaşıyor. Akıl almaz iş değil açıkçası. 1 0
  • Abuzer kömürcü: Allahın kekosu 22 2 Yanıtla
  • Mehmet: Ulkede ne para kazananlar vay vay anasini 24 0 Yanıtla
  • Eyt cıkması. lazım: EYT Lİ BİR LOKMA EKMEK ALAMIYOR. KAZANCA BAK 100 BİN 8 2 Yanıtla
  • A: Evlatlarımız özeniyor bunlara çok yazık 9 0 Yanıtla
  • Tky: Bunun her yanı sanatçı olsa ne olur toplu bunları dinliyor bunları örnek alıyor bozuluyor 7 0 Yanıtla
  • faytoncu: TÜRKİYENİN FELAKETLERİ EKRİMCAN DURMAZ BUDA DURMAZ HALT YEMEYE DEVAM EDRLER 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement