Ezine'de Pazar Yeri ve Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ezine'de Pazar Yeri ve Yol Yapım Çalışmaları

Ezine\'de Pazar Yeri ve Yol Yapım Çalışmaları

Ezine Belediyesi, pazar yeri düzenleme ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri çalışmalar çerçevesinde Adnan Menderes Caddesi'ne kilit parke taşı döşüyor.

06.09.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine Belediyesi, pazar yeri düzenleme ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri çalışmalar çerçevesinde Adnan Menderes Caddesi'ne kilit parke taşı döşüyor.

Çalışmları inceleyen Belediye Başkanı Büyükerol, pazar yerinde 4 bin 500 metrekarelik alanın, betonla kaplanacağını belirtti.

Sergilerin kurulduğu peron aralıklarının üst bölümlerinin PVC ile kapatılacağını ifade eden Büyükerol, çalışmaların tamamlanmasıyla pazar yerinin daha modern bir görünüme kavuşacağını vurguladı. Büyükerol, şöyle dedi:

"Çalışmalarımızla vatandaş ve  pazar esnafımızın yaz ve kış mevsimindeki hava sıcaklıklarından en az şekilde etkilenmesi sağlanmış olacak. Yaptığımız  çalışmalar karşılığında pazar yeri esnafımızdan hiçbir ücret talep etmeyeceğiz. Amacımız vatandaşımızın rahat ve konforlu alışveriş yapmalarını sağlarken, pazar yeri esnafının da uygun şartlarda çalışmasına imkan tanımaktır."

Yol yapım ve düzenleme çalışmaları kapsamında da Adnan Menderes Caddesi'nin altyapısını bitirildikten sonra kanalizasyon, yağmur suyu boru hatları, elektrik, telefon ve doğalgaz çalışmalarını tamamlandıklarını ve çalışmalara ondan sonra başladıklarını kaydeden Büyükerol, şöyle konuştu:

"Adnan Menderes, Cahit Özdemir ve Yahşibey caddelerinde planlanan şekilde çalışmalarımız başlayacak. Bu çalışmalarımızı da 2 ay gibi kısa bir sürede bitirmiş olacağız. Bir diğer çalışmayı da Yahya Çavuş 1. Çıkmaz Sokak'ta yapıyoruz. İş adamlarımızından Cengiz Uysal, bu sokakta mülkiyeti kendisine ait  arsayı belediyemize bağışladı. Böylelikle  bu sokakla, Atatürk ve Adnan Menderes cadddeleri birbirine bağlanmış olacak." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'de Pazar Yeri ve Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement