F.bahçe Kimi Transfer Edecek? - Son Dakika
Spor

F.bahçe Kimi Transfer Edecek?

F.bahçe Kimi Transfer Edecek?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin adı birçok isimle anılsa da henüz resmileşen bir transfer mevcut değil. Moussa Sow'un takımdan ayrılmasının ardından forvet hattında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe için ara transfer döneminde ismi takımla anılan futbolcuları ve transfer olasılıklarını sizler için derledik.

25.01.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin adı birçok isimle anılsa da henüz resmileşen bir transfer mevcut değil. Moussa Sow'un takımdan ayrılmasının ardından forvet hattında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe için ara transfer döneminde ismi takımla anılan futbolcuları ve transfer olasılıklarını sizler için derledik…

Diego Rolan

Fenerbahçe'nin şu ana dek en ciddi şekilde ilgilendiği isim Diego Rolan gözüküyor.  Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda Fenerbahçe'nin transfer listesine aldığı Rolan, 2013 yılından beri Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux forması giyiyor. Üstün top tekniği ve fiziğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Uruguaylı forvet, bu sezon Bordeaux formasıyla çıktığı 16 maçta 2 kez ağları sarsmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Fransa basınında yer alan habere göre Fenerbahçe'nin sağ kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen Rolan için Bordeaux'ya yaptığı teklifi yükselttiği iddia edilmişti.

Fredy Guarin

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Fredy Guarin, Inter ile yol ayrımında. Roberto Mancini döneminde kadroya girmekte zorlanan ve yedek bekleyen Guarin için Fenerbahçe bu transfer döneminde de nabız yokladı. İsmi Çin takımlarıyla da anılan Guarin'in, yakın zamanda takımdan ayrılması beklenen Raul Meireles'in yerine takıma kazandırılmak istendiği düşünülüyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre, yedek kaldığı için takımdan ayrılmak isteyen Guarin için en ciddi takımlar şimdilik Çin ekipleri ve Fenerbahçe.

Arjen Robben

Bayern Münih'in 32 yaşındaki Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın uzun bir süredir hayalindeki isimlerden biri. Bayern Münih'in 2017 yılında bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceği düşünülen Robben'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde de nabız yokladığı Robben için Bild gazetesi Bayern Münih muhabiri Kai Psotta Hollandalı yıldızın sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazmıştı. 'Uçan Hollandalı' lakaplı yıldız oyuncu Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevini bırakmadan önce Fenerbahçe'ye son hediyesi olabilir…

Sofiane Feghouli

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Sofiane Feghouli ile ara transfer döneminde bir kez daha temasa geçtiği düşünülüyor. Sarı lacivertli takım, sezon sonunda kulübü Valencia ile olan sözleşmesi sona erecek oyuncuyu elden kaçırmak istemiyor. Premier League'in dev ekiplerinin de transfer gündeminde olan kanat oyuncusu, iyi bir sözleşme teklif edilmesi halinde sarı lacivertli takıma sıcak bakabilir.

Ever Banega

Raul Meireles'in formsuzluğu ve rotasyon eksikliği gibi sebeplerle orta sahasına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Ever Banega'yı da gündemine aldı. Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli oyuncunun takımından ayrılması bekleniyor. Orta sahanın yanı sıra, forvet arkasına yakın bölgede Diego Ribas'a da alternatif olabilecek oyuncu için Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde iletişime geçtiği ve yıllık 3,5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edilmişti.

Emmanuel Emenike

Sezon başında Fenerbahçe'den Al Ain'e kiralanan Emmanuel Emenike, buradaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılarak kendisine kulüp bulması istenmişti. Avrupa'da transfer döneminin bitmesine 6 gün kala hala kendine kulüp bulamayan  mmanuel Emenike büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'ye geri dönecek. Vitor Pereira Nijeryalı oyuncuyu takımdaki planları içinde yer almadığını belirterek reddetse de, Aziz Yıldırım oyuncunun takım bulamaması halinde Fenerbahçe'ye geri dönmesine sıcak bakıyor. Slaven Bilic'in West Ham United kadrosuna katmak istediğini açıkladığı 28 yaşındaki oyuncunun takım bulamaması halinde sarı lacivertli ekibe katılması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor F.bahçe Kimi Transfer Edecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement