F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Zico: Alex, sadece işini yapan futbolcudan fazlası olmalıydı - Son Dakika
Spor

F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Zico: Alex, sadece işini yapan futbolcudan fazlası olmalıydı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, sarı lacivertlilerin efsanesi Alex de Souza ile ilgili itirafta bulundu. Alex ile konuşmalarından bahseden Zico, "Ondan konuşmasını ve takım için kendisinin önemini anlatmasını istedim. Ayrıca sadece işini yapan bir futbolcu olmasına gerek olmadığını söyledim" dedi.

25.12.2020 17:29  Güncelleme: 01:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Fenerbahçe teknik direktörlüğü yapan Zico, Sarı-Lacivertliler'de hocalığını yaptığı Alex hakkında konuştu.

Zico, Fenerbahçe'yden vatandaşı Alex de Souza'dan istediği tek şeyi de açıkladı.

ESPN Brezilya'ya konuşan Zico; "Alex'le ilgili hatırladığım en net şey, İngiltere'de Newcastle ile oynadığımız UEFA Kupası maçı öncesinde konuştuklarımızdır. Ondan konuşmasını ve takım için kendisinin önemini anlatmasını istedim. Ayrıca sadece işini yapan bir futbolcu olmasına gerek olmadığını söyledim. Yetenekleri ve kalitesiyle herkes ona inanırdı" açıklamasında bulundu.

"SENİN KALEDEN UZAK KALMANI İSTEMİYORUM"

Alex'ten tek isteğini de açıklayan Brezilyalı efsane futbolcu ve teknik direktör; "Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde, onu Brezilya'dan zaten tanıyordum. Alex'e maçların karar vericisi olmasını söyledim. Ona, 'Bırak diğerleri koşsun, senin gereksiz koşmanı istemiyorum. Senin kaleden uzak kalmanı istemiyorum.' dedim" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, 2021 yılından itibaren antrenörlük kariyerine başlamayı planlıyor. Uzun vadede Fenerbahçe teknik direktörlüğü de Alex'in unvanlarından birisi olabilir.

F.Bahçe\'nin eski teknik direktörü Zico: Alex, sadece işini yapan futbolcudan fazlası olmalıydı

Son Dakika Spor F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Zico: Alex, sadece işini yapan futbolcudan fazlası olmalıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • qeqe: adam adam işte hocalık bu 0 0 Yanıtla
  • orhan: Ah zico ah, sen gittikten sonra Fenerbahçe'den soğudum. Eğer geri dönersen ancak o zaman sevebilirim. 0 0 Yanıtla

Advertisement