Fenerbahçeli Isla ile model eşi Caldirola'nın çıplak pozu gündem oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Isla ile model eşi Caldirola'nın çıplak pozu gündem oldu

Fenerbahçe'nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla ile eşi Gala Caldirola'nın birbirlerine sarılmış bir şekilde çıplak fotoğraf paylaşması Şili'de büyük yankı uyandırdı.

22.05.2020 21:24  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli Mauricio Isla ve model eşi Gala Caldirola'nın koronavirüs sürecinde yaptıkları sosyal medya paylaşımları gündem yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları kıvrak dansın videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ikili, bu kez fena halde aşka geldi. Birbirlerine duydukları aşkı ve tutkuyu her fırsatta sosyal medya paylaşımlarıyla gösteren Isla ve eşi Caldirola'nın sarmaş dolaş bir şekilde çıplak halde verdikleri poz, Şili'de büyük yankı uyandırdı.

F.Bahçeli Isla ve eşi uslu durmuyor! Paylaştıkları çıplak fotoğraf olay yarattı

KORONAVİRÜSE RAĞMEN ÜLKESİNE GİDİP DANS YARIŞMASINA KATILMIŞTI

Sarı lacivertli takımın yengesi, eşinin tüm itirazlarına rağmen şubat ayında bir dans yarışmasına katılmak için ülkesine gitmişti. Salgın nedeniyle program yarım kalınca Türkiye'ye dönmüş, öğrenci yurdunda karantina altındayken eşi ile arasındaki buzları eritmeyi başarmıştı.

Fenerbahçeli Isla ile model eşi Caldirola\'nın çıplak pozu gündem oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Isla ile model eşi Caldirola'nın çıplak pozu gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • FUNDA: Son derece modern ve medeni bir çift 9 31 Yanıtla T: Çıplak poz verince insan medeni mi oluyor yani, pes doğrusu.. hayvanlar senden daha medeni o zaman, daha da akıllı diyebiliriz. :-)) 17 0 Kardeşş: Sen çok medenisin anlaşılan, rüzgar alma dikkat et... 6 0 Feryal : Ciddi olamazsın FUNDA? 5 0
  • Vay: Zaten ülke bozuk sizde eyice bozun 17 7 Yanıtla :q: Bide bunun haberini yaparlar 13 3
  • Felaket : Bu ne arkadaş adam eşyle çıplak resim çektirip paylaşım yapıyor, tövbe bismillah... 18 2 Yanıtla wtf: bakma o zaman 2 6
  • Fb: İşte fb sen şapiyon olamazsın futbolcuların da ahlaksız 4 10 Yanıtla
  • Farozli: Funda hakli. 2 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement