F&F İç Giyim Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

F&F İç Giyim Koleksiyonu

F&F İç Giyim Koleksiyonu

F&F, İç Giyim Koleksiyonu ile, farklı stillere sahip kadın ve erkeklerin iç dünyalarını özgürce dışa yansıtmalarını sağlamaya devam ediyor.

15.11.2011 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modanın sadece dış giyimde takip edilmeyeceğinin bilinci ile, farklı stillere hitap eden F&F tasarımcıları, 2011/2012 Sonbahar – Kış İç Giyim Koleksiyonunu beğeninize sundu.

İç dünyalarında da stilini yansıtmak isteyen kadın ve erkekler için tasarlanan F&F İç Giyim Koleksiyonu, vazgeçilmez siyahın çekiciliği ve saf beyazın spor stili ile, sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

F&F Kadın İç giyim Koleksiyonunda, dantel ve tül detaylar ile farklı bedenler için hazırlanan sutyen ve külotların yanı sıra, 60'ların vazgeçilmezi baby doll'lar, başrolü oynuyor. Relax At Home serisinde yer alan tasarımlar, kare desenler ve kırmızının tonları ile hayat buluyor. Sade bir stile sahip kadınlar için tasarlanan sutyen ve külot takımlar ise, kotonun yumuşacık dokusunu hissetmeniz için birebir.

F&F Erkek İç Giyim Koleksiyonu'nda ön plana çıkan rahatlık teması, pijama takımlarda sıkça hissediliyor. Kare desenlerin yanı sıra, düz renkleri tercih eden erkeklerin de ilk seçimleri arasında yer alan ürünler farklı kesimleri ile hareket rahatlığı sağlıyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları'nda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel F&F İç Giyim Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement