Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi

Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi

Facebook Messenger'ın yeni karanlık teması Bu Cuma vizyona girecek olan Star Wars'un 9. filmi Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi adlı filmle eş zamanlı olarak Facebook Messenger uygulaması da yeni temasını duyurdu. Dünya çapında hatırı sayılır miktarda seveni olan Star Wars, bu cuma 9. filmiyle vizyona giriyor.

16.12.2019 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Facebook Messenger'ın yeni karanlık teması

Bu Cuma vizyona girecek olan Star Wars'un 9. filmi Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi adlı filmle eş zamanlı olarak Facebook Messenger uygulaması da yeni temasını duyurdu.

Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi

Dünya çapında hatırı sayılır miktarda seveni olan Star Wars, bu cuma 9. filmiyle vizyona giriyor. Mesajlaşma uygulamalarından Facebook Messenger da tam bu filmle eş zamanlı olarak Star Wars'a özel olarak hazırlanan temasını kullanıcılarına duyurdu. Karanlık bir tema olması nedeniyle Instagram'daki karanlık moda benzetilen bu yeni tema aslında bambaşka bir amaç için hazırlanmıştı.

Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi

Star Wars sevenlerin vizyona girecek olan yeni filmin etkisini sosyal medyada da sürdürmek için tasarlanan bu tema tamamen eğlence amaçlı. Star Wars emojileri, animasyon çıkartmalar ve video görüşmeleri için Arttırılmış Gerçeklik filtrelerine sahip bu tema Facebook'un açıklamasına göre limitli sayıda kullanıcı tarafından kullanılabilecek.

Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi

Bu Star Wars teması her ne kadar batarya ömrünü uzatma amacı taşımasa da genel olarak karanlık renklerin hakim olduğu bir tema olması nedeniyle OLED ekrana sahip akıllı telefon kullanıcıları için batarya dostu olarak adlandırılabilir. Eğer siz de Star Wars'un yeni filmini mobil uygulamalarınızda da deneyimlemek istiyorsanız Ayarlar menüsünden Tema seçenekleri arasından Star Wars temasını seçebilirsiniz. Her ülkede bu temanın aktifleşmesinin aynı anda olmayacağını duyuran Facebook bakalım ne zaman Türkiye'de bu temayı aktif hale getirecek?

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Facebook Messenger Star Wars Etkisine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement