Facebook'ta Yaratıcı Statü Mesajları - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'ta Yaratıcı Statü Mesajları

Facebook\'ta Yaratıcı Statü Mesajları

Facebook'ta, 50 gence 26-27 Ocak'ta İstanbul'da yapılacak kıtalararası Reklamcılık Kupası "The Cup"'ın kapılarını açacak!

03.01.2012 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıtalararası Reklamcılık Kupası (Intercontinental Advertising Cup), dünyanın yaratıcı dehalarını 26-27 Ocak 2012'de İstanbul'da buluşturacak. Cumhurbaşkanlığının desteklediği "The CUP" olarak bilinen yarışma 2011 yılında dört kıtada uluslararası yarışmalarda ödül kazanan işler arasından " iyilerin iyisini" seçecek. Yarışma ile beraber yapılacak olan Yaratıcılık Zirvesi ise İstanbul'da Dünya'nın farklı sektörlerden en yaratıcı profesyonellerini ağırlayacak.

Yarışmanın ev sahibi geçen sene olduğu gibi bu sene ve önümüzdeki üç sene Avrupa'da reklam yatırımlarında diğer ülkelerin açık ara önünde olan Türkiye. Kıtaları birleştiren Intercontinental Advertising Cup (IICAC), Türkiye Cumhuriyeti ve Slovenya Cumhurbaşkanlıkları himayesinde, Marketing Türkiye ve MMI organizasyonuyla gerçekleştiriliyor. Her yıl 30 binin üzerinde başvuru kıtasal ölçekte değerlendirildikten sonra, kıtalararası kısa listeye kalmaya hak kazanan binlercesi The Cup'ta değerlendiriliyor. 200'e yakın proje THE CUP'a aday olurken, sadece 38 ajans bu prestijli Gümüş Kupayı evine götürebiliyor. İçlerinden sadece biri ise galiplerin galibi olup "The Grand Cup" sahibi oluyor.

Ritz Carlton'da 26-27 Ocak 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan bu efsane etkinlik kapsamında Youth Republic ve Digital Youth sponsorluğunda gerçekleşecek The Young Cup'a 50 şanslı genç ücretsiz katılacak! Bu şanslı kişilerden biri olmak için gençlerin yapması gereken tek şey "statusvertising"'e katılmak! Gençler her günkü gibi Facebook'ta statü mesajlarını güncelleyecek ve yaratıcılıklarını kullanarak mesajlarında The Young Cup'tan bahsedecekler! Seçilecek en yaratıcı 50 genç, 26-27 Ocak 2012'de Istanbul Intercontinental Advertising Cup'a ücretsiz giriş hakkı elde edecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Facebook'ta Yaratıcı Statü Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement