Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılığına Hasan Gökhan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel'i getirdiği Kamuyu Aydınlatma Platfomu'na bildirdi.

04.01.2018 17:33  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevi için Hasan Şaş ile Ümit Davala, Kaleci Antrenörlüğü için ise Claudio Taffarel ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları gün geçtikçe belli olmaya devam ediyor. Levent Şahin ile Claudio Taffarel'in kesinleşmesinin ardından iki isim daha belli oldu. Daha önce Terim ile de çalışan Hasan Şaş ile Ümit Davala Terim'in yeni ekibinde de yer aldı.

TERİM GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZLARIYLA TEMAS HALİNDE

Böylece Taffarel ve Levent Şahin'in ardından 2 isim daha Terim'in ekibine dahil oldu. Fatih Terim'in Gökhan Zan, Necati Ateş, Elmander ve Hamit Altıntop ile de temas halinde olduğu ve yeni dönemde geniş bir ekip ile çalışmak istediği ifade edildi.

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu
KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, yardımcı antrenörlük görevleri için Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte KAP'a yapılan açıklama:

Şirketimiz Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevi için Hasan Gökhan Şaş ve Ümit Davala ile, Futbol A Takımı Kaleci Antrenörlüğü görevi için Claudio Andre Taffarel ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim\'in Yardımcıları Oldu

Son Dakika Spor Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • TAKUNYA: Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ŞAMPİYON olmasın davul zurna helva dağıtacağız 2 lige düşer bu geldi diye GS tutmaktan vazgeçtik 2 8 Yanıtla senin gibiler icin: yerinde bi karar olmus gerci sen Galatasarayli da degilsindir 6 1 TAKUNYA: Biz sapına GS fakat bu adamdan nefret EDİYORUZ kısucağımız geldi KİBİRLİ kendini beğenmiş uyuz insana üstten bakan herşeyi ben bilirim kebapçıdan kaçıverdin yüreğin olsaydı adamın karşısına tek çıkardın bizim GS olduğumuzu ALLAH cc biliyor sen ister bil ister bilme biz bunu istemiyoruz gidene kadarda takımı tutmayı bıraktık destek te yok ikinci lige düşer davul zurna çaldıracağız helva dağıtacağız o kadar 1 4
  • fb li: Gs li. Bizde sahanızın açılışını yapmaya geliriz 2 7 Yanıtla
  • Mustafa SOĞANCI: şimdi şuraya bir taş atsam kaç tane kuş vururum 7 0 Yanıtla
  • GS: kuşlar kartlar şimdiden titremey başlayın ha ha ha :)))))))) 6 0 Yanıtla
  • Vatandas: Fatih terim bi hikayedir..oradanda kovulcaktir..bekle gor..kac kere kovuldu..kac kere yine geldi 2 4 Yanıtla
  • KADIKÖYLÜ : İTLER ÜRÜR CİMBOMUN YÜRÜR İNŞALLAH BİR BAYRAK DAHA DİKERİZ BEKLEYİN 1 0 Yanıtla
  • Adana : Ulan bu kibirli oğlu kendini ne zannediyor 4 Büyüklerde onun kadar bende başarılı olurum. Büyük adamsa gelsinde memleketi olan Adana takımlarını çalıştırsın ozaman görelim onu 1 0 Yanıtla
  • DERWALL: TÜM GALATASARAY TEKNİK EKİBİNE SÖYLÜYORUM İDMANDA ÇİFT KALEYİ TEK PAS OYNAT VE GERİPASSIZ OYNAT BİR AY BU ÇALIŞMAYI YAP BARCELONA GİBİ TOP OYNARSIN DENE GÖR 0 0 Yanıtla

Advertisement