Fahriye Evcen, Koton İle Sezonun Jean Trendini Belirliyor - Son Dakika
Güncel

Fahriye Evcen, Koton İle Sezonun Jean Trendini Belirliyor

Fahriye Evcen, Koton İle Sezonun Jean Trendini Belirliyor

Fahriye Evcen'in, Koton ile iş birliğinden doğan Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu yeni sezonun jean trendini belirledi.

07.09.2017 09:04  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Şimdi özgür ruhlu jean moda' sloganlı, 'Modern Gezgin' ana temasıyla hazırlanan 55 parçalık koleksiyon, etnik ve egzotik çizgilerin ağırlıkta olduğu tasarımları ile moda severlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyonun reklam filmi için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen reklam için hazırlanan şarkıyı da kendisi seslendirdi.

Koton Jeans'in Fahriye Evcen'in tasarımları ile hayata geçen Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu, 2017 Sonbahar – Kış Sezonunda modern ve özgür kadınlara hitap eden tasarımlarla moda severlerin beğenisine sunuldu.

Bu sezon, 'Modern Gezgin' ana temasıyla hazırlanan 55 parçalık Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu; maceracı, özgür ruhlu, seyahat eden ve modern kadının tarzını öne çıkarıyor. Koleksiyonda, göçebe bir ruhu yansıtan renk ve desenlerin yanı sıra bohem detaylar da dikkat çekiyor.

Evcen: 'Ruhumu ve zevkimi yansıtan tasarımlar hazırladık'
Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu ile ikinci kez moda tutkunlarıyla buluşan Evcen, "Koton ile geçtiğimiz sezon hayata geçirdiğimiz Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu'nun ikinci sezonu ile Modern Gezgin ana temasıyla çok farklı bir koleksiyon sunuyoruz. Bu koleksiyonda da tasarımlara kendi ruhumu ve zevkimi yansıttım. Seyahati seven, özgür ruhlu, modern kadını yansıtan parçalar yer alıyor. Göçebe bir ruhu yansıtan tasarımlar aynı zamanda kadınsı çizgiler taşıyor. Yaz sezonunu gezgin bir ruh hali içinde geçirdim. Gördüğüm ve deneyimlediğim her şey bana bu koleksiyonu hazırlarken ilham verdi. Benim hayallerimi gerçeğe dönüştürdükleri için Koton'a ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Reklam Şarkısını Fahriye Evcen seslendirdi
Koleksiyon için hazırlanan yeni reklam filmi ile ilgili de konuşan Fahriye Evcen, "Yeni reklam filmimizde de tasarımlardaki bu duyguyu bire bir yansıtmaya çalıştık. Tasarımlarla çok bütünleştiğimi ve kendi tarzımı çok iyi yansıttığımı düşünüyorum. Bu bütünleşmeyi daha güçlü hissettireceğini düşündüğümüz için reklamdaki şarkıyı da kendim seslendirdim" dedi.

Gülden Yılmaz: Jean pazarında oyunu değiştirdik; 'moda jean' kavramını yarattık
Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz koleksiyona dair, "Geçen sezon Fahriye Evcen ile birlikte tasarladığımız jean koleksiyonumuz çok beğenildi. Jean pazarındaki iddiamızı perçinlediğimiz Fahriye Evcen for Koton Jeans'in ikinci koleksiyonu ile oyun değiştiren, yeni bir yol çizen jean konseptine hayat verdik. Moda Jean diye adlandırdığımız bu yeni bakışla jean'in özgür ruhunu moda dokunuşları ile bir araya getirdik. Fahriye Evcen for Koton Jeans koleksiyonunda bu sezon yeni kalıplar, farklı ve boncuklu işlemeler, geniş renk seçenekleri ile hem egzotizmi hem de kadınsılığı bir arada sunan tasarımlar hazırladık" şeklinde konuştu.
Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu modern gezgin çatısı altında üç ana tasarım fikri üzerinde şekilleniyor.

Jean ile benzersiz ve büyülü görünüm
Birbirinden farklı sofistike tasarımları yansıtan parçalar, işlemeler ve el yapımı nakışlarla, süslemelerle, patchwork'lerle farklılaşan, benzersiz bir görünüm kazanıyor. Jean'in özgür ruhunu feminenlikle buluşturan ürünler, göçebe ve özgür bir stil sunuyor.

Kural dışı ve yenilikçi jean
Koleksiyona hayat veren bir diğer fikir, kural dışı ve yenilikçi bir jean duygusu taşıyor. Bu kategoride, yeni yıkamalar, büyük beden tasarımlar, göz alıcı detaylar taşıyan sweatshirt'ler öne çıkıyor. Bu fikrin hayat verdiği tasarımlar zamansız bir bohemlik duygusundan esinleniyor.

Egzotik bir dünya turu
Tasarımlara hayat veren bir diğer ilham noktası ise kadınsılık oldu. Bu fikirden yola çıkarak, volanlar, püsküller, saçaklar, geniş paçalar, geniş etekler, vücudu saran süper skinny kesimler gibi yeni denim kalıpları ile son derece feminen ve romantik bir çizgi yaratıldı.
Koleksiyonun göçebe ruhunu öne çıkaran bu tema altında panço, ordu ceketi ve yeni model gezgin ceketler gibi sezonun olmazsa olmaz parçaları yer alıyor. Parçalarda yer alan etnik ve kültürel detaylar hafif bir Güney Amerika esintisi taşıyor. Koleksiyon bu yönüyle, insanın muhteşem anılar ve paha biçilmez keşiflerle doldurduğu seyahat tutkusunu ve bu sayede hissettiği özgürlük duygusunu yansıtıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fahriye Evcen, Koton İle Sezonun Jean Trendini Belirliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement