Faik Öztürk: Bahçeli Siyaha Beyaz Desin, Benim İçin Beyazdır - Son Dakika
Magazin

Faik Öztürk: Bahçeli Siyaha Beyaz Desin, Benim İçin Beyazdır

MHP'den milletvekili aday adayı olan iş adamı Faik Öztürk, "Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır" dedi.

16.05.2018 12:53  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adını, Safiye Soyman'la birlikteliği ve ortak şovlarıyla duyuran Faik Öztürk MHP'den aday adayı. Memleketi Elazığ için çalışmak istediğini söyleyen Öztürk, "Medyatikliğimi, bu yüzü, bu vitrini Elazığ'ın reklamı için kullanacağım" dedi.

Gazete Duvar'a verdiği röportajda MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fikirlerine saygı duyduğunu belirten Öztürk, "Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır. Halbuki siyah ama öyle bir bağlılığım var" ifadesini kullandı.

İşte Faik Öztürk'ün açıklamasındaki ilgili kısım;

Çocukluğumdan beri rahmetli Başbuğ'a (Alparslan Türkeş) büyük bir sevdam vardır. Sonra da Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'ye. 12 Eylül dönemini iyi yaşayan adamlardan birisiyim. Ülkücüyüm, milliyetçiyim. İçimde de büyük bir bayrak sevdası var. O yüzden MHP'yi seçtim. Partide de iyi bir diyaloğum var. Parti büyüklerim uygun görürlerse Elazığ'dan gidip milletvekili adayı olacağım.

"SİYAHA BEYAZ DESİN BENİM İÇİN BEYAZDIR"

Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır. Halbuki siyah ama öyle bir bağlılığım var. Bu 49 yıllık bir parti. Yeni kurulan bir partiye gitmedim, ondan dolayı da çok mutluyum. Cumhur ittifakı olmasa bile yine MHP'den, partiye bağlılığımdan dolayı aday olurdum. Başka bir partiye gidip de aday olmam. Hep ekmeğimin derdinde olduğum için hiç MHP'li olduğumdan dolayı zora da düşmedim.

"BAHÇELİ MUHTEŞEM BİR LİDERDİR"

Türkiye'yi yöneten gerçek bir devlet adamı varsa o da Devlet Bahçeli'dir. Türkiye'de her şeye karar verip iyi hisseden, o gün için ne gerekiyorsa karar veren isimdir. Muhteşem bir liderdir Devlet Bahçeli. Bunları gördüğüm, bildiğim için MHP'den aday oldum.

Faik Öztürk: Bahçeli Siyaha Beyaz Desin, Benim İçin Beyazdır

Son Dakika Magazin Faik Öztürk: Bahçeli Siyaha Beyaz Desin, Benim İçin Beyazdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ANANA ..... DESİN YİNE KABULÜN MÜDÜR?... KARAKTRSZ: Bu adamlar bu ülkede milletvekilliği yapmamali 17 1 Yanıtla
  • nmb: siyaha beyaz diyene sende onyalıyorsan.acıkca ben yalan söylerim bana inanmayın diyorsun. acıksözlüğün için tskler.sana oy veren de senin gibidir. 14 4 Yanıtla
  • andsmero : Ülkemizde siyaset yok. Ülkemizde fanatizm var. Körü körüne bağlanmak inanmak var. Araştırmadan bilmeden etmeden. Ben halkciyim ne Akp ne chp ne mhp . Herkes otursun düşünsün istiyorum. Akp lilerde hayatlarından memnun değil ama sırf siyaset fanatizminden ötürü oy veriyorlar. Yarın öbürgün de vay efendim acım param yok ne yapacam dersiniz. Tarafsız olun. Kişiye partiye bağlamayın. Mantıklı düşünün ve ülkenin halini genel olarak değerlendirin.dolar euro muhabbetıne değinmıyorum yakıta değinmiyorum 16 1 Yanıtla
  • maya: yani benim beynim yok demek istemiş kısacası 16 0 Yanıtla
  • MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜ: NE HALLERE DÜŞTÜK ALLAHIM MENFAAT VE KORKU SEN NEYMİŞSİN 13 2 Yanıtla
  • Kral : Sen önce kendini yönet ..... 13 1 Yanıtla
  • Emin demircan: Yani diyorsun ki benim beynim yok fikrim de yok. Benim yerime dusunurler ben de onaylarim. Bravo dogru yoldasın 13 1 Yanıtla
  • avdtzrkl: ibrahim tatlısese ten bi farkın yok ak, iyi yala 14 0 Yanıtla
  • Ragnar: TAMAM anladık adaysın TAMAM 10 3 Yanıtla
  • Umut: Milleti temsil edenler akşama kadar paparazi programlarında boy gösterip kadının sayesinde bir yere gelince böyle yapmaz önce adam gibi kendi yolunda git 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement