Faili Meçhuller, Gözaltında Kayıplar, Sürgünler, İş Cinayetleri… - Son Dakika
Güncel

Faili Meçhuller, Gözaltında Kayıplar, Sürgünler, İş Cinayetleri…

Faili Meçhuller, Gözaltında Kayıplar, Sürgünler, İş Cinayetleri…

Küçük yaşlarda şiirle çıktığı edebiyat yolculuğuna 1992 yılından itibaren öykü ve denemelerle devam eden Yusuf Nazım'ın yeni kitabı yayımlandı.

20.11.2017 12:00  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madalyonun öteki yüzü bu kitapta!

Yusuf Nazım'ın yeni öykü kitabı Leyla'yı Beklerken İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlarıyla buluşuyor.

Pek çok gazete ve dergide yazıları yayımlanan Yusuf Nazım'ın ikinci öykü kitabı Leyla'yı Beklerken'de yedi hikâye yer alıyor.

Sunuş yazısı Sunay Akın'dan

Sunuş yazısında Sunay Akın'ın " Victor Hugo'nun şu sözünün doğruluğuna bir kez daha inandım, Yusuf Nazım'ı okurken: 'Ey şair; bana yağmurdan bahsetme, yağdır!' Öykü sanatının güçlü bir yağmuru altına girecek ve sonun­da da sırılsıklam olacaksınız" dediği hikâyelerde, ülkemizin kapanmamış pek çok yarasına dokunuluyor.


LEYLAYI BEKLERKEN

Yusuf Nazım
Yusuf Nazım (Y. Sayın) 1962, Ardahan- Hanak doğumlu. İlk ve ortaöğrenimini sırasıyla Çukurova ve Ardahan'da okudu. Hacettepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Uzun yıllar bilişim sektöründe çalıştı.

Küçük yaşlarda şiirle başlayan edebiyat yolculuğu, 1992 yılından itibaren öykü ve denemelerle sürdü. 1992-1999 yılları arasında Yusuf Nazım adıyla Özgür Gündem, Özgür Ülke, Emek, Evrensel, gazeteleriyle; Gerçek ve Evrensel Kültür dergilerinde yazıları yayınladı. 2010 yılında bilişim sektöründeki profesyonel çalışmasını sonlandırdı.

2012 yılından itibaren Cumhuriyet, Radikal, Evrensel, Özgür Gündem ve Birgün gazeteleriyle T24 ve Bianet platformlarında yazıları; Evrensel Kültür ve İnsancıl Kültür Sanat dergilerinde öykü ve denemeleri yayımlanmakta. Ocak 2015'ten bu yana T24 yazarı.

Kızak öykü kitabı 2012'de okuyucuyla buluştu. Leyla'yı Beklerken Yusuf Nazım'ın ikinci öykü kitabı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Faili Meçhuller, Gözaltında Kayıplar, Sürgünler, İş Cinayetleri… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement