Fairmont Quasar İstanbul'dan görkemli davet - Son Dakika
Güncel

Fairmont Quasar İstanbul'dan görkemli davet

Fairmont Quasar İstanbul\'dan görkemli davet

Fairmont Quasar İstanbul, Büyük Açılış Partisi ile ilkbahara merhaba dedi. 11 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşen geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından 700'e yakın davetli katıldı.

12.05.2017 08:43  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Anları anılara dönüştürmek" sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye'deki ilk otelinin açılışını görkemli bir ilkbahar partisi ile kutladı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Raşit Bağzıbağlı, Tanem Sivar gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin buluştuğu gecede davetliler, ENBE Orkestrası ve DJ Doğuş Çabakçor'un performanslarıyla keyifli saatler yaşadı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Viatrans A.Ş. CEO'su Pınar Aybek, Fairmont marka sahibi Accor Grubu'nun İngiltere, İrlanda, Rusya ve Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Aiden McAuley, Accor Lux COO Duncan O'Rourke, Doğuş İnşaat CEO'su Burak Talu ve eşi Boglarka Csösz Talu, Tanem Silvar, Organizatör Ahmet San, Modacı Raşit Bağzıbağlı, Novartis Türkiye Ülke Başkanı Dr. Peter Catalino, Ünlü Antikacı Uğur Batur, Turizmci Ceylan Pirinççioğlu, Tasarımcı Emre Ertürk, Sipahiler Event Kurucu Ortağı Kerim Sipahiler ve KM Events Kurucu Başkanı Meltem Tepeler'in de aralarında bulunduğu davetlilerin kırmızı halıda karşılandığı partide, Tanem Sivar konuklarla mini röportajlar yaptı. ENBE Orkestrası ve ünlü DJ Doğuş Çabakçor'un sahne aldığı gecede konuklar, otelin lezzet durakları olan Demlique, Stations, Marble Bar ve Aila'da geceye özel olarak hazırlanan muhteşem lezzetleri tattı.

Fairmont Quasar İstanbul Genel Müdür Kai Winkler, hoş geldiniz konuşmasında, New York'un ünlü oteli The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü zincir Fairmont'un İstanbul'da da farklı bir deneyimi yaşatma hedefinde olduğunu ifade etti. Winkler, "İstanbulluların severek geldiği bir adres olmayı hedefliyoruz. Özellikle restoran ve barlarımız, Willow Stream Spa'mız ile İstanbulluları unutulmaz bir deneyimine davet ediyoruz" dedi.

İstanbul'un kalbinde yeni lezzet durakları

Şehrin iş merkezinin kalbinde yer alan Fairmont Quasar İstanbul, her biri farklı konseptlerdeki restoran, bar ve lounge'ları ile farklı lezzetleri misafirleri ile buluşturuyor.

STATIONS, günün her saatinde rahatça ve zevkle yemek yemek için ideal bir adres. Doğu ve Batı mutfaklarını bir araya getiren seçenekler arasından verilen siparişleri, şefleri en taze ürünlerle, açık mutfakta konukların önünde hazırladığı Stations Pazar Brunch'ı ile ünlü.

DEMLIQUE, Türkiye'nin geleneksel çay ve kahve kültürünü modern bir şekilde yorumlarken, en iyi Türk ve dünya çaylarını harika lezzetler ve tatlılar eşliğinde sunuyor.

MARBLE BAR, Fairmont'un hareketli lobisinde yer alan gerçek bir lobi bar... Uzun süre tadı damağınızda kalacak, "Fairmont – Classics Perfected" programından kokteyl ve içki çeşitlerinin yanı sıra, enerjik ve her daim yoğun atmosferiyle konukları keyifli bir sohbet ortamına davet ediyor.

AILA,Türk mutfağının lezzet mirasını Fairmont'un kusursuz servisi anlayışı ile birleştiriyor. Türkiye'nin dört bir yanından tatlar; rakı, meze ve ocakbaşı kültürlerini sofistike bir yaklaşımla yorumlayan Aila'nın son derece zarif ortamında misafirlere sunuluyor.

Willow Stream Spa Fairmont ile İstanbul'da!

Fairmont Quasar İstanbul, dünyaca ünlü bir başka markayı da İstanbul ile tanıştırıyor; Fairmont'un lüks spa markası olan ve dünyada yaklaşık 20 ülkede bulunan Willow Stream Spa, bir yandan pilates ve dünyadaki en yeni fitness trendlerinden PaviGym® gibi özel kişisel ve grup dersleri ile konukların enerjisini yeniden bulmasına yardımcı olurken, bir yandan da özgün bakım ve terapilerle, yoga ve meditasyon sınıfları ile ruhlarını ve bedenlerini dinlendirme fırsatı sunuyor. Dileyenler, Fairmont Lifestyle Üyelik ile,spa hizmetlerinden ve otelin sunduğu diğer ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

İş hayatını lüks ile buluşturan toplantı mekânları

Bazıları istendiğinde birleştirilebilen, farklı büyüklükteki etkinlik ve görüşmeler için tasarlanan 11 toplantı odası ile,kokteyl düzeninde 600, yemek düzeninde 450 kişi alabilen ve fuayesinden bahçeye çıkılan Luna Balo Salonu düğün, davet ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazır. Şehir trafiğinden kaçmak ve zamanı etkin kullanmak isteyen misafirler için, otelin helikopter pisti de büyük kolaylık sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fairmont Quasar İstanbul'dan görkemli davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Leylekler, Kale ilçesini mekan tuttu
    10:16 Leylekler, Kale ilçesini mekan tuttu

    Malatya'nın Kale İlçesinin Fırat Nehri sahili, her yıl olduğu gibi bu yıl da doğanın güzelliklerini misafirlerine sunuyor. Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leylekler, Mart ile Nisan ayında Malatya'nı Kale ilçesine gelerek burada elektrik direklerinin tepelerine yuvalarını yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok leylek, yuvalarında ve sahil şeridindeki arazilerde görülüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte leylekler bu yıl erkenden Kale ilçesine gelip yuvalarına yerleşti. Şuanda birçok leylek yumurtalarken yakın süreçte yavrularının da dünyaya gelmesi ile baraj sahili şeridinde leylek popülasyonu da artmış olacak. Çocukların büyük ilgi gösterdiği leylekler, başta solucan olmak birçok hayvan türü ile karnını duyuruyor. Doğası gereği yavrularına yiyecek taşıyan leylekler ilçe halkının sevgisini kazandı. Vatandaşlar, leyleklerin rahatsız edilmemesi için büyük çaba sarf ederken, leylekler için yiyecek ve su bırakmaya başladı. İstanbul'da yaşayan ancak leyleklerin gelmesi ile birlikte ilçeye gelen Özer Öztop, leyleklerin erken gelişinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ilçede yaşayan leyleklerin sayısının her yıl değişkenlik gösterdiğini söyledi. İlçede özel bir restoran işleten Öztop, 15 yıldır leyleklerin bölgede çoğaldığını dile getirdi. Şuanda 25'ten fazla yuvanın olduğunu söyleyen Öztop, 'Leylekler her yıl Mart ayı başlarında gelir sonra da Ağustos ayında geri göç ederler. Buradan Nil nehri boyuna gittiğini düşünüyoruz' dedi. Leyleklerin her yıl Kale ilçesinde baraj sahiline gelmesinin bölge halkını da mutlu ettiğini ifade eden Öztop, 'Bu bölge de tarım potansiyeli oldukça fazla. Onlarda doğanın bir parçası. İnsanlarda kötü davranmıyor. Burada baraja akan dereler, kurbağa, canlı hayvan fazla. Tarım alanları da bozulmadığı için beslenmeye uygun bir ortam. Geçen yıl bir direkteki yuvada 4 yavru olmuştu. Bizlerde leylekleri ürkütmemek adına büyük çaba sarf ediyoruz' diye konuştu.

  • Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı
    10:15 Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.


Advertisement