Fakıbaba, İthalatı Durduran İsrail'e Sert Çıktı: Bizim İçin Anlam İfade Etmiyor - Son Dakika
Ekonomi

Fakıbaba, İthalatı Durduran İsrail'e Sert Çıktı: Bizim İçin Anlam İfade Etmiyor

Bakan Fakıbaba, "İthalatı durdurmaları bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bizim gibi büyük bir ülke, İsrail gibi küçük bir ülkeye ihracat yapsak ne olur yapmasak ne olur?" dedi.

16.05.2018 11:37  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Türkiye'den yaptığı tarım ithalatını dondurma kararına hükümetten ilk yorum geldi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "İthalatı durdurmaları bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bizim gibi büyük bir ülke, İsrail gibi küçük bir ülkeye ihracat yapsak ne olur yapmasak ne olur?" dedi.

"BİZİM İÇİN HİÇBİR ANLAM İFADE ETMİYOR"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TRT Haber'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel'in dün yaptığı 'Türkiye'den tarım ürünleri ithalatını donduruyoruz' açıklaması ile ilgili, "İthalatı durdurmaları bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bizim gibi büyük bir ülke, İsrail gibi küçük bir ülkeye ihracat yapsak ne olur yapmasak ne olur?" ifadelerini kullandı.

Fakıbaba, İthalatı Durduran İsrail\'e Sert Çıktı: Bizim İçin Anlam İfade Etmiyor

Son Dakika Ekonomi Fakıbaba, İthalatı Durduran İsrail'e Sert Çıktı: Bizim İçin Anlam İfade Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement