Fakılı İlk ve Ortaokulu'na Bilgisayar ve Projeksiyon Cihazı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Fakılı İlk ve Ortaokulu'na Bilgisayar ve Projeksiyon Cihazı Yardımı

Fakılı İlk ve Ortaokulu\'na Bilgisayar ve Projeksiyon Cihazı Yardımı

İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumları tarafından Araban ilçesi Fakılı kırsal mahallesi İlk ve Ortaokulu’na 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı yardımı yapıldı.

17.07.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumları tarafından Araban ilçesi Fakılı kırsal mahallesi İlk ve Ortaokulu'na 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı yardımı yapıldı.

Fakılı İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili İbrahim Karademir'in İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğirim Kurumları Bilgi İşlem Dairesinde görevli İhsan Karataş ile irtibata geçerek, okulunun bilgisayar ve projeksiyon cihazı ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Karataş'ın İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumlarından temin ettiği 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazını İstanbul'dan, Araban ilçesine bağlı Fakılı kırsal mahallesi İlk ve Ortaokulu'na bizzat kendisi getirerek teslim etti.

Fakılı İlk ve Ortaokulunda düzenlenen 20 bilgisayar ve 3 projeksiyon cihazının teslim töreninde Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul,"İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumlarında görevli İhsan Karataş, Fakılı İlk ve Ortaokulunun bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacının giderilmesi amacıyla duyarlı davranıp İstanbul'dan Araban ilçesi Fakılı İlk ve Ortaokulu'na bilgisayar ve projeksiyon cihazlarını bizzat kendisi getirerek okulumuzun bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacını giderek İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumları görevlisi İhsan Karataş'a Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak teşekkür ederim"dedi.

Ertuğrul, Karataş'a Fakılı İlk ve Ortaokul'una 20 bilgisayar ve 3 projeksiyon cihazı yardımı yaptığı için plaket takdim ederek teşekkür etti.

Fakılı İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili İbrahim Karademir de,"İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumlarında görevli İhsan Karataş'ın dedesinin aslen Araban ilçesi Fakılı kırsal mahallesi doğumlu olduğunu öğrendim ve kendisine telefon ile ulaşarak okulumuzun bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacı olduğunu belirtmem üzerine Karataş İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumlarından temin ettiği 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazını İstanbul'dan Araban ilçesine bağlı Fakılı kırsal mahallesindeki İlk ve Ortaokulu'na bizzat getirerek teslim ettiği için okul müdür vekili olarak şahsım ve öğrencilerim adına kendisine teşekkür ederim. 300 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü Fakılı İlk ve Ortaokulu'na yapılan 20 bilgisayar ve 3 projeksiyon cihazı okulumuzun Bilişim Laboratuvarına kurularak öğrencilerimizin kullanımı sağlanacaktır" diye konuştu.

Teslim törenine Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, Fakılı İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili İbrahim Karademir, öğrenciler ile bazı veliler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fakılı İlk ve Ortaokulu'na Bilgisayar ve Projeksiyon Cihazı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement