Son dakika ulusoy haberleri, ulusoy son dakika, son dakika ulusoy

Son Dakika Ulusoy Haberleri

  • Beyrut'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlendi
    18:56 Beyrut'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlendi

    Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında anma etkinliği düzenlendi. Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Barış Ulusoy'un da katıldığı etkinlikte, İstiklal Marşı okundu ve konuşmalar yapıldı. Etkinlik, video gösterimleriyle sona erdi.

  • Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi
    14:20 Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi

    Konya'nın Kulu, Halkapınar, Hüyük ve Yalıhüyük ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törenlerde çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve anma programları gerçekleştirildi. Kaymakamlar, belediye başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar törenlere katıldı.

  • Düzce'de Kafkas Anıt Rölyefi için açılış töreni düzenlendi
    17 Mar Düzce'de Kafkas Anıt Rölyefi için açılış töreni düzenlendi

    Düzce'de yapılan Kafkas Anıt Rölyefi'nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan yetkililer, Düzce'nin kültürel zenginliğini vurgulayarak, toplumsal hafızanın sanata dökülmesinin önemini belirtti. Açılışta rölyefte yer alan figürlerin temsili hakkında bilgiler verildi ve Kafkaslar'da yaşanan sürgün ve Anadolu'nun yurt edinilmesi konuşuldu.

  • Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti
    16 Mar Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti

    Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül, tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti. Şengönül için Kırıkkale Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törende, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ve Vali Mehmet Makas, Şengönül'ün ailesine taziyelerini iletti. Şengönül'ün cenazesi memleketi Malatya'ya gönderildi.

  • ÇAKÜ'de 'Anadolu Bektaşiliği ve Aleviliği' paneli düzenlendi
    14 Mar ÇAKÜ'de 'Anadolu Bektaşiliği ve Aleviliği' paneli düzenlendi

    Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Anadolu Bektaşiliği ve Aleviliği' panelinde, Türk-İslam medeniyetinin Anadolu ve Balkan coğrafyalarına etkisi ve Alevilik-Bektaşilik kültürünün önemi konuşuldu. Panelde, Avrupa Alevi Düşünce Kültür ve Cemevi Derneği İnanç Kurulu Başkanı Ali Yeşildağ, araştırmacı yazar Haydar Teberoğlu, Hamdullah Bektaşoğlu, Koç Ulusoy ve Alevilik araştırmacısı Ezgi Özdemir sunum yaptı.

  • İstanbul Bahçeşehir'de Kediye İşkence Eden İbrahim Keloğlan'a Verilen Cezaya Tepkiler
    13 Mar İstanbul Bahçeşehir'de Kediye İşkence Eden İbrahim Keloğlan'a Verilen Cezaya Tepkiler

    Kedi Eros'u vahşice öldüren İbrahim Keloğlan, bugün görülen duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılması sanat dünyasını küplere bindirdi. Eski manken Sevda Demirel, kararın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

  • Kedi Eros'un katilinin serbest bırakılması sanat dünyasını küplere bindirtti
    13 Mar Kedi Eros'un katilinin serbest bırakılması sanat dünyasını küplere bindirtti

    Kedi Eros'u vahşice öldüren İbrahim Keloğlan, bugün görülen duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılması sanat dünyasını küplere bindirdi. Eski manken Sevda Demirel, kararın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

  • Canlı anlatım! Mücadelede fark açılıyor
    11 Mar Canlı anlatım! Mücadelede fark açılıyor

    Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Mücadelede 2-0 Gaziantep FK önde.

  • SAMÜ Ballıca Kampüsü'nde Cami Temeli Atıldı
    09 Mar SAMÜ Ballıca Kampüsü'nde Cami Temeli Atıldı

    Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Ballıca Kampüsü'nde merhum iş adamı Fahrettin Ulusoy adına ailesi tarafından inşa ettirilecek olan bin 100 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

  • Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde Fahrettin Ulusoy adına cami temeli atıldı
    09 Mar Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde Fahrettin Ulusoy adına cami temeli atıldı

    Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde merhum iş insanı Fahrettin Ulusoy adına yapılacak caminin temelinin atılması dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Vali Orhan Tavlı, Fahrettin Ulusoy'un ülkenin ve insanlığın değeri olduğunu vurgulayarak, Allah'tan rahmet diledi. Camiyi yaptıran Eren Günhan Ulusoy ise projenin eğitim yuvası içinde olmasının önemine değindi ve babasının eğitime verdiği desteği hatırlattı. Tören, AK Parti ve CHP milletvekilleri ile davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

  • Sağlık Bakanlığı'nda görev yapan ilk kadın pilot: 'Hem çocuk yaparım, hem kariyer yaparım'
    08 Mar Sağlık Bakanlığı'nda görev yapan ilk kadın pilot: 'Hem çocuk yaparım, hem kariyer yaparım'

    Sağlık Bakanlığı bünyesinde hava ambulansında görev yapan Sinem Ulusoy, kadınların istedikleri her şeyi başarabileceklerini vurgulayarak, 'Hem çocuk yaparım, hem kariyer yaparım' demeleri gerektiğini söyledi. İki çocuk annesi ve 35 yıllık deneyimli bir pilot olan Ulusoy, ambulans uçuşlarının stresli olduğunu ancak bu görevi yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca, genç kadınların pilotaj mesleğine ilgi gösterdiğini ve desteklediğini ifade etti.

  • Ticaret Bakanlığı, Ramazan Ayı Öncesi Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi Yaptı
    07 Mar Ticaret Bakanlığı, Ramazan Ayı Öncesi Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi Yaptı

    Ticaret Bakanlığı, Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Konya, İzmir, Kocaeli ve Kayseri'deki marketlerde ramazan ayı öncesi fahiş fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde ürün fiyatları, etiketlerdeki uygunluk ve alım fiyatları incelendi. Ayrıca, meyve ve sebzelerin menşei ve geliş fiyat bilgisi de kontrol edildi. Denetimlerin ramazan ayı boyunca yaygın olarak sürdürüleceği belirtildi.

  • FUYAPI A.Ş., 10. yılını görkemli bir davetle kutladı
    07 Mar FUYAPI A.Ş., 10. yılını görkemli bir davetle kutladı

    Ege Bölgesi'nin önde gelen inşaat firmalarından FUYAPI A.Ş., 10. yılını Aydın Kuşadası'ndaki bir otelde düzenlediği davetle kutladı. Davete FUYAPI A.Ş. yöneticileri ve seçkin davetliler katıldı. Gecede sunuculuk Özge Ulusoy tarafından yapıldı ve Yeşim Salkım da şarkılarıyla geceye renk kattı. Davet öncesinde basın mensuplarına konuşan Ulusoy ve Salkım, Kuşadası'nı çok sevdiklerini ve burada çocukluklarının geçtiğini belirtti. Salkım ayrıca, ülkemizin değerli yerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı ve televizyon setlerine geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

  • Yunus Emre Enstitüsü ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği, Lübnan'da Türk mutfağını tanıttı
    06 Mar Yunus Emre Enstitüsü ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği, Lübnan'da Türk mutfağını tanıttı

    Yunus Emre Enstitüsü ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği, Lübnan'da bulunan büyükelçi eşlerine Türk mutfağını tanıtan bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Şili, Brezilya, Avusturya, Bulgaristan, Fransa, Ürdün, Kazakistan, Kore, Azerbaycan, Antigua ve Barbuda'dan büyükelçi eşleri katıldı. Türk mutfağı tanıtım etkinliğinde, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Barış Ulusoy'un eşi Esin Ulusoy, hazırlanan yemeklerin tarihçesi ve tarifleri hakkında misafirlere bilgi verdi. Lübnanlı Türk Şef Yahya Salha tarafından Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan karnıyarık, sebzeli bulgur pilavı, cacık ve un helvası hazırlanarak sunumları gerçekleştirildi. Beyrut Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Esra Yılmaz, gastro-diplomasinin insanları birleştirici gücünü, yemek aracılığıyla kalplere ve zihinlere ulaşma özelliğini vurguladı. Türk mutfağının sadece döner ve kebaptan ibaret olmadığını, dünya genelindeki Yunus Emre Enstitüleri aracılığıyla Türk mutfağının özgün lezzetlerinin tanıtıldığını dile getiren Yılmaz, Beyrut'ta da her ay bir yemek atölyesi yaparak Türk mutfağının tanıtımına devam edeceklerini söyledi. Türk mutfağının lezzetleri büyükelçi eşleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

  • Edremit Ticaret Odası ITB Berlin'de Türkiye standında yerini aldı
    06 Mar Edremit Ticaret Odası ITB Berlin'de Türkiye standında yerini aldı

    Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası, dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin'de 700 metrekarelik Türkiye standında yerini aldı. Edremit Ticaret Odası heyeti, oteller ve turizm acentaları ile ikili görüşmeler gerçekleştirerek destinasyon farkındalığı oluşturmayı hedefliyor.

  • Milan, Slavia Prag maçını Halil Umut Meler yönetecek
    05 Mar Milan, Slavia Prag maçını Halil Umut Meler yönetecek

    UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Milan'ın, Slavia Prag'ı konuk edeceği mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Müsabakanın VAR koltuğunda Alper Ulusoy, AVAR'da ise Abdulkadir Bitigen oturacak.

  • Galatasaray Ekmas, deplasmanda Türk Telekom'u 92-90 yendi
    02 Mar Galatasaray Ekmas, deplasmanda Türk Telekom'u 92-90 yendi

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Ekmas, deplasmanda Türk Telekom'u 92-90 yendi. Karşılaşmada Türk Telekom ilk periyodu önde tamamlarken, Galatasaray Ekmas ikinci periyotta öne geçti. Mücadele son dakikaya kadar çekişmeli geçerken, Galatasaray Ekmas galibiyeti 92-90 elde etti.

  • Samsun'da Meslek Lisesi Öğrencileri Denizlerde Kaptanlık İçin Eğitim Alıyor
    02 Mar Samsun'da Meslek Lisesi Öğrencileri Denizlerde Kaptanlık İçin Eğitim Alıyor

    Samsun'da Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim alan öğrenciler, denizlerde kaptanlık yapmak için temel ve uygulamalı dersler alıyor. Lise mezunu olan öğrenciler direkt gemilerde çalışabiliyor ve yüksek maaşla iş bulma imkanı yakalıyor. Okulda 4 kız öğrenci kaptan adayı olarak eğitim görüyor.

  • MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy Basın Mensuplarıyla Buluştu
    01 Mar MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy Basın Mensuplarıyla Buluştu

    MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi ve seçimi kazanarak daha güzel günler geçirmek istediklerini söyledi. Ulusoy, geçmişteki hatalar için özür dileyerek, kendisini basın mensuplarıyla birlikte hissettiğini ifade etti.

  • Samsun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda staj yapacak öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği önlemleri görüşüldü
    29 Şub Samsun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda staj yapacak öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği önlemleri görüşüldü

    Samsun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda, meslek lisesi öğrencilerinin staj yapacakları iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin alınması konusu ele alındı.

  • Düzce'de bulunan kütüphaneler ramazanda sahura kadar açık olacak
    29 Şub Düzce'de bulunan kütüphaneler ramazanda sahura kadar açık olacak

    Düzce'de bulunan Millet ve Sabiha Ulusoy kütüphaneleri, öğrencilerin talebi üzerine ramazan süresince sahura kadar açık olacak. Ayrıca, öğrencilere sahur vakti çorba ikramı yapılacak.

  • Düzce Belediyesi Kütüphaneleri Ramazan Ayında Öğrencilere Uzun Çalışma Saatleri Sunacak
    29 Şub Düzce Belediyesi Kütüphaneleri Ramazan Ayında Öğrencilere Uzun Çalışma Saatleri Sunacak

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, öğrencilerin talebi doğrultusunda Ramazan ayı boyunca kütüphanelerin sahura kadar açık kalacağını açıkladı. Öğrencilere sahur öncesi bedelsiz olarak sıcak çorba ikramı yapılacak.

  • Kupadan elenen Çağdaş Atan'dan hakeme tepki: Bu ligde Anadolu takımları da var
    28 Şub Kupadan elenen Çağdaş Atan'dan hakeme tepki: Bu ligde Anadolu takımları da var

    RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikleri Trabzonspor maçının hakemine tepki gösterdi. Hakemin adil olmadığını savunan Atan, ''VAR hakemi Alper Ulusoy'un ilk yarıda Emirhan'a atılan dirseği nasıl görmediğini masaya koymak isterim! Bu ligde Anadolu takımları da var, ona göre maç yönetmeleri gerekiyor hakemlerin'' dedi.

  • Türk Milli Sporcuları Fransa'da 15 Madalya Kazandı
    28 Şub Türk Milli Sporcuları Fransa'da 15 Madalya Kazandı

    Fransa'da düzenlenen 18. Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın birinci etabında Türk milli sporcular, 2 altın, 9 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Turnuvaya 19 ülkeden 92 takım ve 522 sporcu katıldı. Türkiye adına mücadele eden sualtı sporcuları, bireysel ve takım olarak büyük bir başarı elde etti.

  • Trabzon'un Of ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşu törenlerle kutlandı
    28 Şub Trabzon'un Of ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşu törenlerle kutlandı

    Of ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törenlerde Atatürk büstüne çelenk sunuldu, İstiklal Marşı okundu ve mehteran takımı gösteri sundu. Öğrenciler şiirler okudu, oratoryo gerçekleştirildi ve dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Törenlere ilçe jandarma komutanı, emniyet müdürü, milli eğitim müdürü, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi Mart Ayında İzleyiciyle Buluşacak
    27 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi Mart Ayında İzleyiciyle Buluşacak

    Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB) mart ayında opera, bale, müzikal, çocuk oyunu ve konser olmak üzere toplam 13 temsille izleyici karşısına çıkacak. Donizetti'nin 'Aşk İksiri' operası, Haldun Özörten'in sahneye koyduğu 'Kanlı Nigar' müzikali, 'Giselle' balesi, 'Şekeronya' çocuk oyunu, 'Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri' ve 'Tosca' operası gibi birçok etkinlik yer alacak.

  • Türkiye'yi yasa boğan taksici cinayeti Gaddar'a konu oldu! İntikam sahnesi dikkat çekti
    24 Şub Türkiye'yi yasa boğan taksici cinayeti Gaddar'a konu oldu! İntikam sahnesi dikkat çekti

    Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Gaddar dizisinde üşüdüğü için taksisine aldığı kişi tarafından acımasızca öldürülen taksici Oğuz Erge'nin konusu işlendi. Dizide Erge'yi öldüren kişiden intikam alındığı anlara yer verildi.

  • Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, bir öğretmenin hakeme saldırısına tepki gösterdi
    23 Şub Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, bir öğretmenin hakeme saldırısına tepki gösterdi

    Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, dün oynanan liselerarası futsal maçında bir öğretmenin maç sonunda hakeme yumrukla saldırıya uğramasına tepki gösterdi. Yaşanan olay sonrası Toku, şiddeti kabul etmediklerini ve hakemlerin yanında olduklarını belirtti.

  • SAMSİAD'ın yeni başkanı Süleyman Ferşat Eldemir oldu
    22 Şub SAMSİAD'ın yeni başkanı Süleyman Ferşat Eldemir oldu

    Samsun Sanayici ve İş insanları Derneği (SAMSİAD) başkanlığına Süleyman Ferşat Eldemir seçildi. Eldemir, iş dünyasını güçlendirmek, inovasyonu teşvik etmek ve üyelerin ortak çıkarlarını korumak amacıyla çalışacaklarını belirtti.

  • Mansur Yavaş: 'Yeter Ki Ankara'nın Kırsalında Üretimlere Başlansın. Biz Sonuna Kadar Destek Olacağız'
    20 Şub Mansur Yavaş: "Yeter Ki Ankara'nın Kırsalında Üretimlere Başlansın. Biz Sonuna Kadar Destek Olacağız"

    Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da faaliyet gösteren Tarım ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı üretici, kadın, sulama kooperatifi ve sulama birliklerinden 196 derneğin temsilcisi ile bir araya geldi. Yavaş, "Dünyada kendi kendine yeten ender ülkelerden birisiydik değil mi? Niye yurt dışından almak ihtiyacını hissettik? Niye kendi çiftçimizi desteklemiyoruz? Oysa Anayasa' da da yazıyor bütçenin belirli yüzdesinin çiftçiye destek olarak verileceği. Ama gerçeği şu; uğraşmayın diyorlar, yurt dışından getirip vatandaşa ucuz yedireceğiz diye düşünürken, yarın bir gün doğal gazda olduğu gibi petrolde olduğu gibi fiyatı onlar belirleyecek ve yarın çiftçi bulunmayacak... Geleceğin en büyük zenginliği gıda olacak. Petrolden daha önemli. Gıda olmadığı zaman ölürüz. En büyük zenginliğimiz ürettiğimiz gıdalar olacak...Yeter ki Ankara'nın kırsalında bu tür üretimlere başlansın, biz sonuna kadar destek olacağız” dedi.

  • Kuraklık gün geçtikçe artıyor, vatandaşlar tedirgin: 'Doğanın dengesi bozuldu'
    18 Şub Kuraklık gün geçtikçe artıyor, vatandaşlar tedirgin: 'Doğanın dengesi bozuldu'

    Kırıkkale'de kış mevsiminde sıcaklıkların 17 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte vatandaşlar yaz havasının tadını çıkartıyor. İklim değişikliği sebebiyle tedirginlik yaşayan çiftçi Zülfü Acar, doğanın dengesinin bozulduğunu belirterek, eskiden olduğu gibi kışın belirsiz olduğunu ve bu durumun tarım alanlarını olumsuz etkilediğini söylüyor. Vatandaşlar, kış mevsiminde bahar havasını yaşarken çiftçiler ise yağışların gelmesini umutla bekliyor.

  • Antalya'da Üst Geçitlerde Bakım-Onarım Çalışması Başladı
    16 Şub Antalya'da Üst Geçitlerde Bakım-Onarım Çalışması Başladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıpranan üst geçitlerde bakım-onarım çalışması başlattı. İki üst geçidinin ahşap yürüyüş platformları çelik konstrüksiyon yürüyüş platformları ile değiştirilirken, diğer üst geçitlerin de bakım-onarımları yapılacak.

  • Ahmet Misbah Demircan büyükelçi olarak atandı
    16 Şub Ahmet Misbah Demircan büyükelçi olarak atandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yapılan atama kararlarına göre, eski Beyoğlu belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan Tunus Büyükelçisi olarak atandı. Demircan, Türkiye ve Tunus arasındaki ilişkileri güçlendirmek için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Kuzey Makedonya, Slovakya, Portekiz, Cibuti, Suudi Arabistan, Dominik, Somali, Çad ve Gambiya büyükelçiliklerine de yeni atamalar yapıldı.

  • Büyükelçi Atamaları Resmi Gazete'de... 10 Ülkeye Yeni Büyükelçiler Atandı
    16 Şub Büyükelçi Atamaları Resmi Gazete'de... 10 Ülkeye Yeni Büyükelçiler Atandı

    Tunus, Kuzey Makedonya, Slovakya, Portekiz, Cibuti, Suudi Arabistan, Dominik, Somali, Çad ve Gambiya'ya yeni büyükelçiler atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

  • 10 ülkeye yeni büyükelçi atandı
    16 Şub 10 ülkeye yeni büyükelçi atandı

    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre bazı ülkelere yeni büyükelçi atandı. Karara göre Tunus Büyükelçiliği'ne Ahmet Misbah Demircan, Kuzey Makedonya Büyükelçiliği'ne Fatih Ulusoy, Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne Emrullah İşler ve Portekiz Büyükelçiliği'ne ise Haldun Koç atandı. Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar, Akdeniz için Birlik (AiB) nezdince Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilciliği'ne atandı.

  • Denizlispor, Fethiyespor maçı öncesi antrenmanlara başladı
    15 Şub Denizlispor, Fethiyespor maçı öncesi antrenmanlara başladı

    TFF 2. Lig'in 26. haftasında Denizlispor, Fethiyespor'u konuk edecek. Denizlispor, antrenmanlara çıkmama kararının ardından bugün çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta Erzincanspor'a yenilen Denizlispor, düşme hattında bulunuyor.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'Cavalleria Rusticana' ve 'I Pagliacci' operalarını sahneleyecek
    15 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'Cavalleria Rusticana' ve 'I Pagliacci' operalarını sahneleyecek

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'Cavalleria Rusticana' ve 'I Pagliacci' operalarını 17 ve 24 Şubat'ta sanatseverlerle buluşturacak. İtalyan besteci Pietro Mascagni'nin 'Cavalleria Rusticana' ve Ruggero Leoncavallo'nun 'I Pagliacci' operaları, bir sahneleme geleneği olarak sergilenecek. Eserlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrasını İtalyan şef Lorenzo Castriota yönetecek.

  • İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik
    14 Şub İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı toplantıda, eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Tepki gösteren partililer salondan çıkarıldı.

  • İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu
    14 Şub İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in İYİ Parti'den aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Akşener, toplantıda diğer ilçe adaylarını da duyurdu. Etimesgut adayının tepki görmesinin ardından salondaki partililer görevlilerce çıkarıldı.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı
    14 Şub İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. İYİ Partinin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Akşener'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının anons edilmesi üzerine parti üyeleri protestoda bulundu. Akşener, konuşmasında Sevin Çağlayan'a destek verdi ve adayların tanıtımı yapıldı.

  • İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
    14 Şub İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. 18 ilçe belediye başkan adayı açıklandı.

  • İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü
    14 Şub İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü

    Ankara'da İYİ Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım töreninde protesto yaşandı. Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak Hilmi Özer'in duyurulmasıyla ilçe teşkilatı üyeleri tepki gösterdi. Üyeler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Zorlu ve Burak Akburak'ı istifaya davet etti. Gerginlik daha sonra kavgaya dönüştü. Olaylar sonrası Akşener, Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım'ı görevden aldı.

  • Samsun'da Lise Öğrencilerine Siber Güvenlik Semineri Verildi
    13 Şub Samsun'da Lise Öğrencilerine Siber Güvenlik Semineri Verildi

    Samsun'da polis ekipleri tarafından lise öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, dijital okuryazarlık ve yasa dışı bahis konularında seminer verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, SİBERAY programı kapsamında Nedime Serap Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cemal Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine karşı seminer düzenlendi. Toplamda 155 öğrenciye bilgilendirme yapılan seminerde siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, dijital okuryazarlık ve yasa dışı bahis konularında öğrencilere bilgiler aktarıldı. Seminerlerin farklı okullarda ve bölgelerde devam edeceği bildirildi.

  • Futbolcu Nevide Çiçek, Oyunculuk Kariyerine Hazırlanıyor
    13 Şub Futbolcu Nevide Çiçek, Oyunculuk Kariyerine Hazırlanıyor

    Futbolcu Nevide Çiçek, oyunculuk, modellik ve sunuculuk yapmanın yanı sıra Miss Tourism University yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Şimdi dizi setlerine adım atmak için hazırlıklara başlayan Çiçek, oyunculuk ve futbolculuğun zorluklarını anlattı.

  • Sedef Şahin, oyunculuğa ara vererek öğretim görevlisi oldu
    13 Şub Sedef Şahin, oyunculuğa ara vererek öğretim görevlisi oldu

    Adını Feriha Koydum dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Sedef Şahin, özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı.

  • Polisten hayat kurtaran yardım eli
    11 Şub Polisten hayat kurtaran yardım eli

    Antalya'da alt geçidin demirlerini aşarak intihar girişiminde bulunan genç, polis ekiplerinin uzun süren ikna çalışmasının ardından motorize yunus ekipleri tarafından ikna edilerek yukarı çıkarıldı. Olay, saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Genç 30 dakika süren ikna çalışmasının ardından motorize yunus ekipleri tarafından ikna edilerek yukarı çıkarıldı.

  • Antalya'da intihar girişiminde bulunan genç polis ekipleri tarafından ikna edildi
    11 Şub Antalya'da intihar girişiminde bulunan genç polis ekipleri tarafından ikna edildi

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir genç, alt geçidin demirlerini aşarak intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri uzun süren ikna çalışmalarının ardından genç, motorize yunus ekipleri tarafından yukarı çıkarılarak karakola götürüldü.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırıyoruz
    10 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırıyoruz

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Şehirlerimizi algı belediyeciliğinden kurtarıp, gerçek belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

  • Sümeyye Aydoğan, Gaddar dizisindeki ağlama performansıyla eleştirilerin hedefi oldu
    10 Şub Sümeyye Aydoğan, Gaddar dizisindeki ağlama performansıyla eleştirilerin hedefi oldu

    Çağatay Ulusoy ile Gaddar dizisinde başrolü paylaşan Sümeyye Aydoğan, ağlama sahnesindeki performansıyla alay konusu oldu. Oyuncu için "Son zamanlarda gördüğüm en kötü performans" yorumu yapıldı.

  • AK Parti Burdur'da belediye başkan adayları açıklandı
    09 Şub AK Parti Burdur'da belediye başkan adayları açıklandı

    Burdur'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde mücadele verecek AK Parti ilçe belediye başkan adayları, AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklandı. Açıklanan listede mevcut 5 ilçenin belediye başkanı tekrar aday gösterildi.

  • Akseki'de otobüs kazası: 1'i ağır 20 kişi yaralandı
    09 Şub Akseki'de otobüs kazası: 1'i ağır 20 kişi yaralandı

    Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı. Ali Osman Ulusoy firmasına ait olan otobüs, Trabzon-Antalya seferi için yola çıkmıştı. Kazanın ardından jandarma, trafik ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı, hayati tehlikesi olan bir kişi ise tedavi altına alındı.

  • Denizlispor, Erzincanspor maçı için hazır
    09 Şub Denizlispor, Erzincanspor maçı için hazır

    TFF 2. Lig'de mücadele eden Denizlispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Erzincanspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Denizlispor, son 5 maçta aldığı sonuçlarla düşme hattında bulunurken, teknik direktör Özcan Bizati takımın sürekli olarak kendini geliştirmeye devam ettiğini belirtti.

  • Denizlispor, Erzincanspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    07 Şub Denizlispor, Erzincanspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Denizlispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 25. haftasında deplasmanda Erzincanspor'la karşılaşacak. Teknik direktör Özcan Bizati yönetimindeki takım, Haluk Ulusoy Tesislerinde antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Kemal Çetinkaya takımla birlikte çalışmalara başlarken, Berkant Gündem ise ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

  • Türk Kızılay Bolu Şubesi, Hatay'daki depremzedelere yardım eli uzattı
    05 Şub Türk Kızılay Bolu Şubesi, Hatay'daki depremzedelere yardım eli uzattı

    Türk Kızılay Bolu Şubesi, Hatay'da geçici barınma merkezlerinde yaşayan depremzedelere yemek ve gıda kolisi dağıttı. Şube gönülleri, depremlerin yıl dönümünde bölge insanına destek olmayı amaçladıklarını belirtti.

  • Kılıçaslan Yıldızspor ve Ankara Metropol Spor Berabere Kaldı
    05 Şub Kılıçaslan Yıldızspor ve Ankara Metropol Spor Berabere Kaldı

    Kadınlar 2. Lig C Grubu'nda Kılıçaslan Yıldızspor ile Ankara Metropol Spor arasındaki maç 1-1 berabere sonuçlandı. Şeyma Yücel'in attığı golle öne geçen Kılıçaslan Yıldızspor, Irmak Sarıaydın'ın golüne engel olamayarak beraberlikle yetindi. Maç Sümer Stadı'nda oynandı ve Aydoğan Mantar, Buse Özgül ve Furkan Koç hakem üçlüsü yönetti.

  • CHP Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bülent Ulusoy'a ceza
    05 Şub CHP Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bülent Ulusoy'a ceza

    Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde muhabir Okan Yavaşer ve ailesine tehdit ve hakaret suçlarından yargılanan CHP Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bülent Ulusoy, iki ayrı suçtan da cezaya çarptırıldı.

  • Liseli Hazal'ın ölümüne sebep olan sürücü teslim oldu
    05 Şub Liseli Hazal'ın ölümüne sebep olan sürücü teslim oldu

    Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında lise öğrencisi Havva Hazal Yılmaz hayatını kaybetti. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü kaçtı ancak daha sonra teslim oldu ve tutuklandı. Kazada yaralanan diğer kişiler ise tedavileri sonrası taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Ali Koç: Haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak
    03 Şub Ali Koç: Haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Başkanlığımın devamıyla ilgili teveccühünüze teşekkür ederim. Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hakem kararlarının şampiyonluk yarışını etkilediğini söyledi
    03 Şub Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hakem kararlarının şampiyonluk yarışını etkilediğini söyledi

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hakem kararlarının şampiyonluk yarışını etkilediğini belirterek, adil bir yönetim ve standartlı hakem performansı talep etti. Koç, ayrıca kulübün maddi ve manevi zararlara uğratıldığını ve geçmişte yaşanan saldırıları hatırlattı.

  • Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sunuculuk Atölyesi üyeleri ve Gökmeydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
    02 Şub Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sunuculuk Atölyesi üyeleri ve Gökmeydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

    Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sunuculuk Atölyesi üyeleri ve Gökmeydan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek destek istedi. Başkan Kurt, atölye üyelerine başarılar diledi ve yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı.

  • Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Karşıyaka Medicalpoint'i Yendi
    01 Şub Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Karşıyaka Medicalpoint'i Yendi

    Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Liginin 21. haftasında evinde Karşıyaka Medicalpoint'i 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle liderliklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk kutlaması yaptı.

  • Türk Telekom, Mincidelice JL Bourg'a 68-64 yenildi
    31 Oca Türk Telekom, Mincidelice JL Bourg'a 68-64 yenildi

    Basketbol BKT Avrupa Kupası B Grubu 17. haftasında Türk Telekom Erkek Takımı, sahasında Fransa temsilcisi Mincidelice JL Bourg'a 68-64 yenildi. Türk Telekom, play-off umutlarını son maça taşıyan Türk Telekom, BKT Avrupa Kupası'nın son haftasında 6 Şubat'ta deplasmanda Polonya ekibi Slask Wroclaw ile karşılaşacak.

  • Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından Hünkar Hacı Bektaş Veli'yi Anlatıyor paneli düzenlendi
    31 Oca Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından Hünkar Hacı Bektaş Veli'yi Anlatıyor paneli düzenlendi

    Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Evlatları Hünkar Hacı Bektaş Veli'yi Anlatıyor' panelinde, Hacı Bektaş Veli'nin tarihi şahsiyeti, Alevilik-Bektaşilik inancına katkıları ve manevi yönleri ele alındı. Başkan Alirıza Özdemir, gelecekte akademik ve bilimsel çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini belirtti ve Hacı Bektaş Veli'nin mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma görevlerini vurguladı.

  • Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2023 Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu
    30 Oca Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2023 Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

    Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen 2023 Yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında dereceye giren eserler açıklandı. Yarışmada 144 eserin katıldığı ve 18 eserin ödüle layık görüldüğü belirtildi. İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Suat Metin, 'Kuşağı kırmızı gözü kara' adlı çalışmasıyla mansiyon, 'Yaşam nefesi' adlı fotoğrafıyla da Yılın Basın Fotoğrafı ödülüne layık görüldü.

  • Çankırı'da 'Bir Pati de Sen Tut' Projesi İmzalandı
    25 Oca Çankırı'da 'Bir Pati de Sen Tut' Projesi İmzalandı

    Çankırı Valiliği koordinesinde yürütülecek olan 'Bir Pati de Sen Tut' projesi ile sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

  • Çankırı'da başlatılan 'Bir Pati de Sen Tut' projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor
    25 Oca Çankırı'da başlatılan 'Bir Pati de Sen Tut' projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor

    Çankırı'da başlatılan "Bir Pati de Sen Tut" projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

  • Türk Telekom, Lietkabelis'i 88-73 yenerek play-off umudunu sürdürdü
    24 Oca Türk Telekom, Lietkabelis'i 88-73 yenerek play-off umudunu sürdürdü

    Basketbol BKT Avrupa Kupası B Grubu 16. haftasında Türk Telekom, Litvanya ekibi Lietkabelis'i 88-73 yendi. Türk Telekom, maçı 15 sayı farkla kazanarak play-off umudunu sürdürdü.

  • Kocaeli'de 2023 yılında 722 proje üzerinde çalışılıyor
    24 Oca Kocaeli'de 2023 yılında 722 proje üzerinde çalışılıyor

    Kocaeli'de Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda, 2023 yılında 722 proje üzerinde çalışıldığı ve 251 projenin tamamlandığı belirtildi. Yatırımların toplam proje bedeli 71 milyar 274 milyon lira olarak açıklandı.

  • Gençlerbirliği, Sakaryaspor'u 3-1 Mağlup Etti
    21 Oca Gençlerbirliği, Sakaryaspor'u 3-1 Mağlup Etti

    Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Sakaryaspor'u 3-1 mağlup etti. Maçta Aosman, Yasin Güreler ve Yatabare'nin attığı gollerle galip gelen Gençlerbirliği, üç puanı hanesine yazdırdı. Sakaryaspor'un tek golünü ise Roshi kaydetti. Maçta Sakaryaspor'dan Hasan Kılıç ve Murat Cem Akpınar kırmızı kart gördü.

  • Onvo Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom'u deplasmanda yendi
    21 Oca Onvo Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom'u deplasmanda yendi

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol, deplasmanda Türk Telekom'u 74-71 yendi. Bu sonuçla Türk Telekom 10. mağlubiyetini alırken, Onvo Büyükçekmece ise 7. galibiyetini elde etti.

  • Meral Akşener: İYİ Parti olarak risk alarak seçimlere girdik
    19 Oca Meral Akşener: İYİ Parti olarak risk alarak seçimlere girdik

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine risk alarak tek başına girdiklerini belirterek, milletin çıkarları için bu kararı aldıklarını söyledi. Akşener, Samsun'da düzenlenen toplantıda İYİ Parti adaylarını tanıttı ve parti olarak hak ve doğrunun yanında olacaklarını vurguladı. Ayrıca, en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olmasını istediklerini belirtti.

  • Meral Akşener: En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun
    19 Oca Meral Akşener: En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da yaptığı konuşmada en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olmasını istedi. Akşener, emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çekerek, kiraların da yükseldiğini belirtti.

  • Meral Akşener: 'Bebek katillerinin övüldüğü bir TBMM, 'Gazi Meclis' olamaz'
    19 Oca Meral Akşener: 'Bebek katillerinin övüldüğü bir TBMM, 'Gazi Meclis' olamaz'

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da yaptığı konuşmada, bebek katillerinin ve namert şebekesinin övüldüğü bir TBMM'nin 'Gazi Meclis' olamayacağını belirtti. Akşener, ayrıca seçime neden ittifak kurmadan girdiklerini açıklarken DEM, CHP ve Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulundu. Emekli ve asgari ücretin daha yüksek olması gerektiğini de vurgulayan Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olmasını istedi.

  • Avanos'ta kaza sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
    19 Oca Avanos'ta kaza sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

    Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Havva Hazal Yılmaz, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz'ın okulunda takdir belgesi sınıfındaki masasına bırakıldı.

  • Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Yer Aldığı Kübra Dizisinin Gala Töreni Gerçekleşti
    19 Oca Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Yer Aldığı Kübra Dizisinin Gala Töreni Gerçekleşti

    Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı Netflix dizisi Kübra'nın gala töreni, heyecan ve merakla beklenen bir atmosferde Galataport'ta gerçekleşti. Geceye, dizinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yanı sıra, başta Çağatay Ulusoy olmak üzere oyuncu kadrosu da büyük ilgi gösterdi. Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yanı sıra yapımcı Onur Güvenatam da geceye katılarak dikkatleri üzerine çekti. Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği, Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, İstanbul'un arka mahallelerinde yaşayan genç ve mütevazi Gökhan'ın sıradan hayatının gizemli mesajlarla nasıl değiştiğini konu alıyor. 18 Ocak'ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak dizi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vadediyor. Dizinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan, senaristler Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ile birlikte, Gökhan'ın yaşadığı sıradışı olayları ekrana taşıyarak izleyicilere karanlık ve aydınlık arasındaki savaşı sunacaklar. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Cihan Talay ve Aytek Şayan gibi deneyimli isimlerin bulunduğu dizi, izleyicilere sürükleyici bir atmosfer vadediyor.

  • Türk Harb-İş İzmir Şubesi, düşük ücretlere ve ayrımcılığa karşı eylem yaptı
    18 Oca Türk Harb-İş İzmir Şubesi, düşük ücretlere ve ayrımcılığa karşı eylem yaptı

    Türk Harb-İş İzmir Şubesi, Karşıyaka İskelesi'nde düşük ücretlere, kamuda ayrımcılığa, vergide adaletsizliğe karşı eylem yaptı. İşçiler, ek zam talebiyle tüm Türkiye'de sokağa çıktı. İzmir'deki eylemin adresi Karşıyaka İskelesi oldu. İşçiler, Türk bayrağı etrafında toplandı ve sloganlar attı. Türk Harb-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Selim Ulusoy, işçilerin geçim sıkıntılarını dile getirerek, haklarını istediklerini belirtti.

  • Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor, Gençlerbirliği'ne uzatmalarda mağlup oldu
    18 Oca Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor, Gençlerbirliği'ne uzatmalarda mağlup oldu

    Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Kayserispor, evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ne uzatmalarda 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Maçta Kayserispor'un golünü Talha atarken, Gençlerbirliği'nin gollerini ise Aias Aosman kaydetti.

  • Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Huzurevlerindeki Vatandaşların Doğum Gününü Kutladı
    17 Oca Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Huzurevlerindeki Vatandaşların Doğum Gününü Kutladı

    Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti ve 6 huzurevi sakini için doğum günü pastası kesti. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde büyüklerine değer vermenin ve onlara yardım etmenin önemini anladıklarını ifade etti.

  • Kıbrıs Gazisi Kerim Ulusoy, Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
    16 Oca Kıbrıs Gazisi Kerim Ulusoy, Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Kerim Ulusoy, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ulusoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını kazanmasının mimarlarından biri olarak biliniyordu. Kalp rahatsızlığı bulunan Ulusoy, bugün ikindi namazının ardından defnedilecek.

  • Dursun Özbek: 'Yetki sahibi kişiler bunu beceremiyorlarsa gereğini yapmak zorundalar'
    12 Oca Dursun Özbek: "Yetki sahibi kişiler bunu beceremiyorlarsa gereğini yapmak zorundalar"

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu hakkında yaptığı açıklamada, "Bu yetki sahibi kişiler ya bu işi layıkıyla yönetmek zorundalar eğer bunu beceremiyorlarsa da gereğini yapmak zorundalar" dedi.

Advertisement