Fal Satılmış Efendi'nin Hayatını mı Mahvediyor? - Son Dakika
Güncel

Fal Satılmış Efendi'nin Hayatını mı Mahvediyor?

Fal Satılmış Efendi\'nin Hayatını mı Mahvediyor?

Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin yeni bölümü ile 11 Mart Pazartesi 22.30'de izleyiciyle buluşuyor.

08.03.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği, şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin yeni bölümü ile 11 Mart Pazartesi 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında Mart ayı boyunca, 11 Mart tarihi itibariyle Pazartesi günleri yeni bölümleri ile, Perşembe günleri ise tekrar bölümleri ile 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer? "in 11 Mart Pazartesi 22.30'da ekranlara gelen yeni bölümünde, bir önceki bölümde farklı partnerler ile şanslarını arama kararı alan Seda ve Tarık için faldan düğün, Umut ve Maya içinse kır gezisi çıkar. Aşk markajındaki Hijyen Tijen'den hayatının en kötü haberini alan Satılmış Efendi'nin ise son bir dileği var.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fal Satılmış Efendi'nin Hayatını mı Mahvediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement