Fala İnanmasan Twitter'da Falsız Kalma - Son Dakika
Güncel

Fala İnanmasan Twitter'da Falsız Kalma

Burçları 2016'da neler bekliyor?

25.01.2016 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aradığımız aşkı bulabilecek miyiz yoksa iş hayatımız mı daha renkli geçecek? Hangi gezegenlerin etkilerinde olacağız? Yaşamımızla ilgili kritik kararları alırken hangi dönemlere dikkat edeceğiz?

Yeni bir yıla girerken ya da güzel bir haftaya başlarken tüm bu soruları kişi kendisine sormuştur. Gazetelerin astroloji köşelerinde burcunu arayarak yeni bir yıla dair tahminleri öğrenmek için sabırsızlanmıştır. Artık burç yorumlarınıza, astrolojiye ait bilgilere ve daha birçok sorunuzun yanıtına anında Twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.

Twitter'da astrolojiye yönelik hesapların sayısı azımsanmayacak kadar çok. Köşe yazarlarından, gezegen haritalarına ya da esprili burç yorumları yapan sitelere kadar size hitap eden farklı paylaşımlara hızla Twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.

"Fala inanma falsız da kalma" sözünü doğrularcasına takipçi sayıları yüz binlere ulaşan astroloji hesaplarından bazılarını sizler için derledik. Bundan böyle sabahları uyandığınızda karar alırken veya sevgilinize mesaj atmadan önce bu hesapları tıklamayı unutmayın...

@13burrc :Sevdiğiniz kişinin karakterine dair ipuçları mı bulmak istiyorsunuz? Twitter'ın en aktif kullanıcılarından biri olan bu hesapta, hem kendinizin hem de merak ettiğiniz kişinin kişiliğine ilişkin ipuçlarını burç bilgilerini okuyarak öğrenebilirsiniz. Tabii ki bunlar kesin değillerdir, ancak en azından ona nasıl yaklaşmanız gerektiği hakkında size bir nebze de olsa fikir verebilir.

@twitburc: Astrolog Zeynep Turan'ın yönettiği hesapta, burçların tüm detayları renkli fotoğraflar, esprili cümleler ve kimi zaman da doğruya yönlendirmeler yapılarak anlatılıyor. Ayrıca dolunay veya gezegenlerin yerleşimlerine göre de kişilerin ruh hallerindeki değişiklikler konusunda fikir veriyor.

@astrologsemavii: Burcunuzun 2016 yılında nelerle karşılaşacağını Astrolog Semavii'den öğrenebilirsiniz.

@Hande_Kazanova: Aynı zamanda gazetede köşe de yazan astrolog Hande Kazanova, astrolojik haritalar, gezegenlerin faaliyetleri ve bu faaliyetlerin etkileri, aylık burç yorumları ile derinlemesine bilgi sağlıyor. Ayrıca hangi gün hangi kararları almanız gerektiği konusunda da size yönlendirebiliyor.

@dincerguner: Ay İkizler'e girince neler olacak? Ya da Kova döneminde nasıl ilişkiler kurabiliriz? Detaylarıyla öğrenmek isterseniz bu hesap size beklediğinizden fazlasını bile sağlayabilir. Aynı zamanda seminerler de veren astrolog Dinçer Güner'in programının detaylarına da bu hesaptan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fala İnanmasan Twitter'da Falsız Kalma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement