Falcao'dan Monaco'ya Galatasaray resti: Bırakın gideyim - Son Dakika
Spor

Falcao'dan Monaco'ya Galatasaray resti: Bırakın gideyim

Fransız basınında yer alan habere göre; Falcao, Galatasaray'a gitmek istediği için Monaco'ya rest çekti. Falcao, kulübüne kalması halinde kendisine 12 milyon euro ödeneceğini söyledi ve bu yüzden anlaştığı Galatasaray'a gitmesi için izin istedi.

01.08.2019 10:51  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Monaco'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao ile yıllık 5.5 milyon eurodan anlaşma sağlandı. beIN Sports France'ın haberine göre; Falcao, Monaco yöneticileriyle masaya oturdu ve "Kalırsam 12 milyon euro ödeyeceksiniz. Ben G. Saray'la anlaştım. Bırakın gideyim. Bu herkes için daha iyi olur" dedi ve kriz çözüldü.

2 haftadır Falcao'nun transferi için yoğun çaba sarf eden menajer Ahmet Bulut da transferi sonuçlandırmak için Monaco'ya gitti. Sosyal medya hesabından da Fransa paylaşımı yaptı.

BONSERVİS OLMAYACAK SÖZÜ

Menajerler ilk transfer görüşmelerinde Galatasaray'a bonservissiz transfer sözü vermişti. Monaco'ya bonservis bedeli ödemek istemeyen Galatasaray, Falcao transferi için menajerlerin sorunu çözmesini bekledi.

Kariyerine River Plate takımında başlayan Radamel Falcao; Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester United ve Chelsea gibi takımlarda forma giydi. 33 yaşındaki futbolcunun Monaco ile bu sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu. Ancak önümüzdeki sezondan itibaren 3 yıl boyunca G.Saray'da olacak. Sarı-Kırmızılı takım için ter dökecek.

2+1 YILLIK MUKAVELE YAPILACAK

Alınan bilgilere göre; Falcao'yla 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. "+1"lik opsiyon kulübe bağlı olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın oyuncuyla yaptığı pazarlıklarda en büyük sorun mukavele süresiydi. Galatasaray, 2 yılda diretirken Kolombiyalı forvet 3 sene istiyordu. Bu sorun da 2+1 formülüyle çözüldü.

Falcao transferiyle ilgili Ümit Davala da sosyal medyada bir paylaşımı beğendi. Radamel Falcao'nun ardından forma satışlarının da patlaması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bundan sonraki süreçte orta sahaya 2, forvete ise 1 isim daha alabileceği öğrenildi.

Falcao\'dan Monaco\'ya Galatasaray resti: Bırakın gideyim

Son Dakika Spor Falcao'dan Monaco'ya Galatasaray resti: Bırakın gideyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • amigo osman : evet gelsin gelsin adamın parasını vermeyin ondan sonra mahkemelik olun iyimi 4 10 Yanıtla
  • ed: Geliyor iki gözümün çiçeği 9 4 Yanıtla
  • Hemşinli: GS yar ahımı alır. 5 7 Yanıtla
  • Tr80: Yolda uçakta geliyor ligin tozunu attirir 40 kadar oynar Emre beleş oğlu oynuyorsa bu 40 kadar rahat oynar ileride Dursun yeter. Kolimbiya Messi geliyor . 5 5 Yanıtla
  • Kayserispor : Denizi 2-3 sefer canlı seyrettim bütün meziyetler onda Fenerbahçe 2 de stoper alırsa ligi sallar Kjaer -Skrtel olabilir 2 4 Yanıtla
  • Onur: Üff bebeyim gibi 2 3 Yanıtla
  • Galatasarayım : Bıraksana lan adamı Monaco 3 1 Yanıtla
  • Akıllı: Ya kardeşim almayın 5.5 mil euro .yav ekmeği kafanizami yiyorsunuz bu adam Hagi mi?gelmiş kaç yaşına 3 yıllık sözleşme yapacak yatacak aşağı bu adam iş yapamaz bı halt olmaz bu adamdan verdiğiniz paraya yazık benden söylemesi gidin sevcenkoyu bükün getirin daha fazla verim alirsiniz 0 1 Yanıtla
  • Akıllı: Ya kardeşim almayın 5.5 mil euro .yav ekmeği kafanizami yiyorsunuz bu adam Hagi mi?gelmiş kaç yaşına 3 yıllık sözleşme yapacak yatacak aşağı bu adam iş yapamaz bı halt olmaz bu adamdan verdiğiniz paraya yazık benden söylemesi gidin sevcenkoyu bükün getirin daha fazla verim alirsiniz 0 1 Yanıtla AKILSIZ: BOŞ YAPMA DOLU YAP BABAN FALCAO 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement