Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı

Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Falcao'nun, eski takım arkadaşı Arda Turan'dan sarı kırmızılı kulüple ilgili bilgi aldığı ortaya çıktı.

08.08.2019 09:22  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesinden kadrosuna tam 9 takviye yapan Galatasaray'da forvet hattı için şartlar zorlanıyor. Diagne'yi satarak forvet oyuncusu için bütçede yer açmak isteyen Galatasaray'da Falcao transferi için tüm şartlar zorlanıyor.

3 YILLIK ANLAŞMA

Oyuncuya bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon eurodan 3 senelik anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Kolombiyalı golcünün imza sonrasında ilk yılın ücretini peşin alacağı bile konuşuluyor.

Falcao transferinden <a class='keyword-sd' href='/arda-turan/' title='Arda Turan'>Arda Turan</a> detayı ortaya çıktı

"FALCAO, ARDA TURAN'DAN BİLGİ ALDI"

Menajer Ahmet Bulut, Falcao transferiyle ilgili yaptığı açıklamada; "Doğal olarak inanılmaz bir ilgi var. Gayet normal, çok büyük bir isim. Falcao transferi ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Biraz süre gerekiyor. Falcao, Arda Turan ile görüşüp, Galatasaray için bilgi aldı. Bu transfer için daha yolun başındayız. 5-6 güne netleşir."

Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı

Son Dakika Spor Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hepaynı: Yaw gardaşım bu altyapılar bin sene sonramı forvet çıkarır wallah bu taraftarların parasını çarçur edip kul hakkına giriyonuz 6 2 Yanıtla dikkat : kul hakkından bahsediyorsak, ihtiyaç sahiplerine değil de bu tarz yerlere para bağışlamak para kazandırmakta kul hakkına girer .. ! 6 0
  • Ali : Yav kardesim bu paralari bosa harcamayin ona verceginiz 21 milyon euronun 5 ini Afrikadan topcu getirin hazirlayin acayip kar edersiniz ucuz oyuncu alin kardesim 33 luk yildiz degil 0 0 Yanıtla

Advertisement