Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Günü Yapılan Satış Gelirini Polis Vakfı'na Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Günü Yapılan Satış Gelirini Polis Vakfı'na Bağışladı

Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Günü Yapılan Satış Gelirini Polis Vakfı\'na Bağışladı

Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 günü yapılan satış gelirini Polis Vakfı'na bağışladıFanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Perşembe günü elde edilen tüm satış gelirini, 10 Aralık'taki hain terör saldırısında yaşamını yitiren polis şehitlerimizin aileleri adına, Türk Polis Teşkilatını...

20.12.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 günü yapılan satış gelirini Polis Vakfı'na bağışladı

Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Perşembe günü elde edilen tüm satış gelirini, 10 Aralık'taki hain terör saldırısında yaşamını yitiren polis şehitlerimizin aileleri adına, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na bağışladı.

Türkiye Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nda düzenlenen törene, Vakıf Genel Müdürü emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Kaan Kararlı, Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen ile Fanatik Gazetesi Marka ve Pazarlama Müdürü Pelin Yelda İpekçi katıldı.

Vakıf Genel Müdürü emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Kaan Kararlı'ya bağış çekinin teslim edilmesinin ardından, kısa bir açıklama yapan Kararlı, "Fanatik gazetesine, şehitlerimize yapmış oldukları yardımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Örnek teşkil etmesini umuyoruz. Biz bu yardımları şehit ailelerimize ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kötü olayların artık son bulmasını umuyoruz. Biz de vakıf olarak, şehitlerimizin ailelerinin yanında olmaya elimizden geldiğince çalışıyoruz. İnşallah olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen ise, Okurlarımızın da katkıları ile şehitlerimizin ailelerine katkıda bulunduk diyerek şöyle konuştu,

"O canların bir maddi karşılığı yok. Bu sadece sembolik anlam ifade eden bir destek belirtmek anlamında bağış. Keşke eliminden daha fazlası gelse şehitlerimiz için, ülkemiz için. Diğer bağışlara vesile olması için bir ateş bir kıvılcım diye düşünmek lazım. Orada kaybettiğimiz her bir hayatın, maddi bir karşılığı olamaz. Tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Ailelerine başsağlığı diliyoruz. İnşallah bundan sonra ülkemiz böyle acılar bir daha yaşamaz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fanatik Gazetesi, 15 Aralık 2016 Günü Yapılan Satış Gelirini Polis Vakfı'na Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement