'Fareler ve İnsanlar' Kütahya'da - Son Dakika
Güncel

'Fareler ve İnsanlar' Kütahya'da

Kütahya Belediyesi alanında uzman isimleri Kütahyalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

14.02.2018 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Çarşamba günü 'Sağlıklı Yaşam Söyleşisi' kapsamında Dumlupınar Üniversitesi, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasemin Özatik, katılımcılara akılcı ilaç kullanımını anlatacak. John Steinbeck'in kaleme aldığı Fareler ve İnsanlar romanından uyarlanan yetişkin tiyatrosu 16 Şubat Cuma saat 20:00'da Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde tiyatro severler ile buluşacak. Onur Atacan'ın uyarlayıp yönettiği oyunun kadrosunda Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural gibi isimler bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de bir ilk olan 'Açık Üniversite' programını eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla başlatan Kütahya Belediyesi, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. OECD ülkeleri arasında en fazla antibiyotik kullanılan ülkeler arasında belirlenen Türkiye'de ilaçların akılcı kullanımına dikkat çekmek isteyen belediye, sağlık alanında önemli bir etkinliğe imza atıyor. 'Sağlıklı Yaşam Söyleşisi' faaliyetinde Yrd. Doç. Dr. Yasemin Özatik, Hayme Ana Hanımlar Lokali'nde saat 15.00'da katılımcılara doğru ilaç kullanımı ile ilgili bilgiler verecek.

Belediye, her ay birçok yetişkin ve çocuk tiyatroları ile Kütahyalıların kaliteli, eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlıyor. Perşembe günü saat 13.00'da Kütahya şehir tiyatroları öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla Kültür Bakanlığı ödüllü tek özel tiyatro metni olan 'Benim Güzel Pabuçlarım' çocuk oyunu sevenleriyle buluşacak. Kütahya'da Cuma 20.00'da 'Fareler ve İnsanlar' yetişkin tiyatrosu sergilenecek. Oyun, yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikâyesini anlatıyor. Cumartesi günü kadın ve aile semineri'nde çocuklarımıza Allah'ı nasıl anlatalım konusu işlenecek. Pazar günlerinin vazgeçilmezi çocuk tiyatroları devam ediyor. Bu Pazar 'Arı Maya ve Tayfası' oyun sahnelenecek.Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Fareler ve İnsanlar' Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement