"Fark etmedim" dediği sevgilisinin üzerinden arabayla bilerek geçtiği tespit edildi - Son Dakika
Güncel

"Fark etmedim" dediği sevgilisinin üzerinden arabayla bilerek geçtiği tespit edildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen olayda, Dilek Kuşcu'nun (34), sevgilisi Murat Avcı'nın (41) yerde yattığı esnada üzerinden ciple geçerek ölümüne sebep olduğu olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaydedilen görüntülerde, Dilek Kuşçu'nun Avcı'nın ön yolcu koltuğundan inmek istediği esnada, aracı hızlandırdığı, yere düşen ve sürüklenen Avcı'nın yerde kımıldar vaziyette yattığı sırada boyun kısmına denk gelecek şekilde aracıyla ikinci kez üzerinden geçtiği ortaya çıktı.

21.10.2021 15:34  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Ekim günü saat 04.00 sıralarında gerçekleşen olayda, tekstil fabrikası sahibi, evli ve 2 çocuk babası Murat Avcı, sevgilisi Dilek Kuşcu'nun kullandığı cipin altında kaldı. Murat Avcı olay yerinde hayatını kaybetti.

"FARK ETMEDİM" DEMİŞTİ

Olayla ilgili yapılan soruşturmada 2.06 promil alkollü olduğu belirlenen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Dilek Kuşcu'nun olay yerindeki ilk ifadesinde, kavga ettiklerini belirtip alkolün etkisiyle yerde yatan Murat Avcı'yı fark etmediğini, olayın kaza sonucu yaşandığını söyledi. Ancak çevredeki güvenlik kamera kaydını inceleyen polis ekipleri, Kuşcu'nun bilerek Avcı'nın üzerinden geçtiğini, Kuşcu'nun cipi park ettikten sonra inip tekerin altında Avcı'yı gördükten sonra tekrar cipe binerek telefonla konuştuğunu, polislerin gelmesiyle de cipten inip, ağlamaya başladığını tespit etti.

"ARAÇTAN İNDİĞİNİ SANIYORDUM"

Emniyetteki ifadesinde olayı tam olarak hatırlamadığını söyleyen Kuşcu, "4 yıldır Murat Avcı ile birlikteydik. Eğlenmek için bir restorana gittik. Burada alkol aldık. Beni sürekli kıskandığı için tartışıyorduk. Küçük bir tartışma yaşadık. Daha sonra aparta gittik. Ben araçtan indiğini sanıyordum. Aracın altına nasıl girdiğini bilmiyorum, hatırlamıyorum. Araçtan inmişti, altına nasıl girdiğini bilmiyorum." dedi.

GÜVENLİK KAMERALARI ORTAYA ÇIKARDI

Olayın ardından Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntüleri defalarca izleyen polis, görüntü dökümünü de tek tek yazarak soruşturma dosyasına koydu. Güvenlik kamerası görüntü dökümüne göre, Murat Avcı'nın ön yolcu koltuğundan inmek istediği sırada, Dilek Kuşcu'nun aracı hızlandırdığı, bu nedenle de Avcı'nın kapı ve araç arasında sıkışarak sürüklendiği daha sonra da yere düştüğü görüldü.

ÜZERİNDEN İKİNCİ KEZ GEÇMİŞ

Bu sırada manevra yapan Kuşcu'nun, aracın ön tekerleğini Avcı'nın boyun kısmına denk getirip üzerinden geçtiği ve arka teker boyun kısmına geldiği sırada da aracı kasten durdurduğu tespit edildi.

"Fark etmedim" dediği sevgilisinin üzerinden arabayla bilerek geçtiği tespit edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Fark etmedim' dediği sevgilisinin üzerinden arabayla bilerek geçtiği tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kzk : İçerde 1 ay yatınca aklın başına gelir, kasten adam öldürmekten en az 16 yıl alır, 8 yıl yatar 0 0 Yanıtla

Advertisement