Farnolle ırkçı saldırıyı anlattı, tercüman tepki gösterdi: Bunu çevirmek istemiyorum - Son Dakika
Spor

Farnolle ırkçı saldırıyı anlattı, tercüman tepki gösterdi: Bunu çevirmek istemiyorum

Yeni Malatyaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında, deplasmanda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımı ile oynadığı maçta ırkçı saldırıya maruz kalan Fabien Farnolle, bu tarz hareketleri yapanların kendi ülkelerine utanç verdiğini söyledi.

02.08.2019 10:51  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda oynanan ve Yeni Malatyaspor'un 1-0 kazanarak tur atladığı maçta, Sloven taraftarların ırkçı saldırılarısına uğrayan Farnolle, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Farnolle ırkçı saldırıyı anlattı, tercüman tepki gösterdi: Bunu çevirmek istemiyorum

Beninli file bekçisi, "Çok zor bir durum. Diğer tarzda baskıları bütün futbolcular yaşar ama bu tarz çirkin olaylar bir ülkeye sadece utanç katar. Böyle şeylerin tekrarlanmamasını umut ediyorum." diye konuştu.

Taraftarların davranışını anlatan Farnolle'ün sözlerinden etkilenen takım tercümanı Damir Ibric, açıklamanın devamını çevirmek istemediğini söyledi.

Ibric, "Bunu çevirmek istemiyorum. Bu utanılacak bir şey. İnsanlara örnek olacak bir şey değil. Olayı kınıyorum. Utanç duymaları gerektiğini düşünüyorum. Farnolle, ne yapıldığını söyledi. Onun söylediklerini çevirmek istemiyorum çünkü hiçbirini hak etmedi." ifadelerini kullandı.

Farnolle ırkçı saldırıyı anlattı, tercüman tepki gösterdi: Bunu çevirmek istemiyorum
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Farnolle ırkçı saldırıyı anlattı, tercüman tepki gösterdi: Bunu çevirmek istemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ttt: Insan oğlu şunu anlayamadı.yaptiginiz kibir Allahu tealayi elestirmektir.Biz kimiz ki yaradani elestirelim.Allahın her yarattığı anlamlı ve guzel 10 0 Yanıtla

Advertisement