Faruk Bil, Robinson Crusoe Kitabevi'nde Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Faruk Bil, Robinson Crusoe Kitabevi'nde Okurlarıyla Buluşuyor

Faruk Bil, Robinson Crusoe Kitabevi\'nde Okurlarıyla Buluşuyor

Ünlü ressam Faruk Bil, ilk romanı Akrep ile Yelkovan'ı Robinson Crusoe kitapevinde imzalıyor.

13.03.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü ressam Faruk Bil, ilk romanı Akrep ile Yelkovan'ı Robinson Crusoe kitapevinde imzalıyor. 15 Mart Cumartesi, saat 14:30 ile 17:00 arası gerçekleşen etkinlikte yazar okurlarıyla sohbet de edecek.
Zamanın farklı hızlarda aktığı ve birbirine eklemlenen iki İstanbul anlatısından oluşan Akrep ile Yelkovan, İstanbullu bir Yahudi kızın, 20. yüzyılın ilk yarısında Türkiye ve Avrupa' ya yayılan kişisel tarihini anlatıyor. Bir ülkenin zorlu tarihiyle, bir çocuğun kişisel tarihinin panaroması üst üste biniyor; iki geçmiş, birbirinin içinden geçiyor. Yeni, arınmış bir millet yaratma idealinin iz düşümünde geçen roman "ötekiler"le ötekileştirenlere ait lirik, nostaljik, esprili, acılı anı nesneleri çıkarıyor ve bunlarla bir toplumsal dönüşümün panoramasını kişisel duygularıyla örüyor.

Tasarımını Bülent Erkmen'in gerçekleştirdiği ve Ofset Yapımevi'nde basılan Akrep ile Yelkovan'ı bir de yazarından dinlemek isteyenler, Robinson Crusoe Kitapevi'nde, 15 Mart Cumartesi günü, 14:30-17:00 saatleri arasında bir araya geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Faruk Bil, Robinson Crusoe Kitabevi'nde Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement