Faruk Çaturoğlu: "Ak Parti Zonguldak'ta Yine 1. Çıkacak" - Son Dakika
Yerel

Faruk Çaturoğlu: "Ak Parti Zonguldak'ta Yine 1. Çıkacak"

Faruk Çaturoğlu: "Ak Parti Zonguldak\'ta Yine 1. Çıkacak"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu daha önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran 2015 seçimlerinde de Zonguldak halkının AK Parti’yi birinci çıkaracağını söyledi.

26.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu daha önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran 2015 seçimlerinde de Zonguldak halkının AK Parti'yi birinci çıkaracağını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Ayhan Taşdelen, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ketenciler, Abdi, Işıklı, Zindancılar ve Pembeciler köylerini ziyaret etti. Gittiği köylerde vatandaşlardan tarafından coşku ile karşılanan Çaturoğlu, Zonguldak halkının daha önceki seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde de AK Partiyi birinci yapacağını dile getirdi.

Kendisine gösterilen ilgi karşısında "Destek sizden, hizmet bizden" diyerek karşılık veren Çaturoğlu, konuşmasında muhalefetin seçim vaatlerini eleştirdi.

Çaturoğlu konuşmasında; "7 Haziran'da bir seçim yapacağız. Bu seçim, gerçekten çok önemli. Sizler, çok kıymetli oylarınızla, 13 yıl içerisinde yapılan tüm seçimlerde ve referandumlarda AK Parti'yi sandıklardan güçlü bir şekilde çıkardınız. Önümüzdeki seçimde de hep birlikte çalışacağız, çabalayacağız ve AK Parti'yi yine Ereğli'den, Zonguldak'tan, Türkiye'den birinci çıkaracağız inşallah" dedi.

"BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ"

Eski Türkiye'yi kimsenin istemediğini ifade eden Çaturoğlu, "Eski Türkiye'de hastane, ilaç, ultrason, tomografi, ambulans, makarna, yağ, kitap, maaş ve aklınıza gelebilecek her şey için kuyruklar vardı. 2002'den bu yana destanlar yazarak AK Parti'yi iktidara getirdiniz. Kuyrukları kaldırdık, dört dörtlük hastaneler yaptık. Bugün vatandaşlarımız, istedikleri hastanede istedikleri doktora muayene olabiliyorlar, ilaçlarını da istedikleri eczaneden rahatlıkla alabiliyorlar. Eskiden ambulans diye bir şey yoktu, ama bugün tam donanımlı 5 binden fazla ambulansımız var. Ereğli'de 4, Alaplı'da 2 tane 112 Acil Servis ambulansı var. Bir vatandaşımıza bir şey olduğu zaman en kısa sürede olay yerine ulaşılıp ilk müdahale yapıldıktan sonra en yakın hastaneye götürülüyor. Ereğli'de yeni bir Devlet Hastanemiz var, 5 yıldızlı otel konseptinde. Tek eksiği, kapısında vale olmaması. Hani bir yere gittiğinizde arabanızı uygun yere çeken şapkalı adamlar var ya işte onlardan olmaması. Onu da koyarız inşallah, her şey tam olur. Sadece kara ambulansımız yok, hava, deniz ve paletli ambulanslarımız da var. Vatandaşımızın can sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ereğli'de 6 tane hastanemiz var. Alaplı halkı da bunlardan istifade ediyor. Ereğli-Alaplı fark etmiyor bizim için. Ereğli ile Alaplı, parçalanmaz-bölünmez bir bütündür. Alaplı ile Ereğli'yi ayrı ayrı telaffuz edenler, kesinlikle art niyetlidir. Niye art niyetlidir? Bu memleketi kaça böleceğiz biz? Bu memleketi doğusu-batısı diye böl, laz-kürt diye böl, Alaplı'lı-Ereğli'li diye böl, o da yetmez aşağı köy-yukarı köy diye böl; böyle bir şey olabilir mi? Alaplı da 1988 yılına kadar Ereğli'nin bir nahiyesiydi. Alaplı'da, 88'den önce doğanların nüfus cüzdanlarında 'Ereğli' yazar. Hala daha on binlerce insan Ereğli'den Alaplı'ya, Alaplı'dan da Ereğli'ye gidip geliyor. Biz bu toprakların çocuğuyuz, bu topraklara hizmet etmek için yola çıktık, bu toprakları kalkındırmak için, Ereğli'nin, Alaplı'nın ve Zonguldak'ın ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Geçmişte her öğretmenin kafasına göre kitap listesi hazırladığını ifade eden Çaturoğlu, "Anne-babalar feleklerini şaşırmış durumdaydı. Fellik fellik, kırtasiye kırtasiye kitap arıyorduk. Bunları biz yaşadık. Ama şimdi öğrencilerimizin kitapları, sıralarının üzerinde hazır. Servislerini yapıyoruz, yemeklerini veriyoruz, laptop-tablet dağıtıyoruz, akıllı tahtaları var. Üniversite sayısını 3'e katladık. Eskiden 10 kişiden 1 kişi üniversiteye gidiyordu, şimdi azıcık kafayı çalıştıran, gayret eden herkes üniversiteye gidebiliyor. Yurt sayısını arttırdık. Alaplı'ya da yaptık bir tane, 4 yıldızlı otel konseptinde. Okumak isteyen herkese yollarımız açık.

Engelli vatandaşlarımız, eskiden evlerinden çıkamazlardı. Bu vatandaşlarımıza evde bakım hizmeti veriyoruz, rehabilitasyon okulları açtık. Bu durumdaki vatandaşlarımıza ve bakıcılarına maaş bağladık. Bu insanlarımızı da topluma kazandıralım istedik. Anaları-babaları bunlardan utanmasın, bunlar da birer fert olduklarını bilsinler, bunların da bu toplumun içerisinde insanca, hürce yaşamaya hakları olduğunu düşündüğümüz için; engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

"TÜRK'ÜN BAŞINI GÖĞE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN ERDİRMİŞTİR"

Milli ordunun olduğunu ancak her şeyinin yabancı olduğunu belirten Faruk Çaturoğlu, "Mermisini bile dışarıdan alıyordu. Ben milliyetçilik diye memleketine ve ülkesine hizmet etmeyi anlarım, Türkün başını göğe erdirmeyi anlarım. Türkün başını göğe Allah'a şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan erdirmiştir. İşte milliyetçilik budur. Öyle hamasi nutuklar atarak, işaretler yaparak milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik, Türk dünyasına ve insanlığa hizmettir. Biz bunu layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bugün 30 tane garip-guraba, savaş mağduru ülke, Türkiye'nin yardımlarıyla ayakta duruyor. Etrafımız kan gölü, bir tarafta savaş var. Ukrayna'da karışıklık var. Yunanistan iflas etmiş, maaşları bile ödeyemiyor. Ama biz Allah'a şükür ayaktayız. Daha dün Lüksemburg'un kapısında 1 milyon dolar için dilenen Türkiye, bugün milyarlarca dolar yardım eder hale geldi. Allah'ımıza şükürler olsun. Biz çocukluğumuzda, gençliğimizde, acaba bu günleri görebilir miyiz diye düşünürdük. Allah bin kere razı olsun bizim hayallerimizi gerçekleştirenlerden, Allah sizlerden razı olsun, sizlerin oylarıyla oldu tüm bu gelişmeler. Biz bugün bırakın mermiyi, piyade tüfeğimizi, ALTAY tankımızı, ATAK helikopterimizi, ANKA insansız hava uçağımızı, milli füze sistemlerimizi ve milli uçak yazılımlarımızı kendimiz yapıyoruz. Uçak üreteceğiz, hem yolcu hem de savaş uçakları. Savaş gemileri üreteceğiz, planları-programları yapıldı. Türkiye, savunma sanayide dışarıya bağımlılıktan kurtulacak; hatta dışarıya mal satar hale gelecek ve ordumuz milli ordu olarak tescillenecek" dedi.

"MUHALAFETİN GÖZÜ MERKEZ BANKASI'NDA Kİ PARADA"

AK Parti'nin 12 yıl içerisinde 642 milyar dolar yatırım yaptığını ifade eden Faruk Çaturoğlu, "IMF'ye borcumuzu ödedik, 140 milyar dolar da para biriktirdik. Birileri, Merkez Bankasındaki paraya göz dikmiş. Geçmişte Türkiye'yi iyi idare edemeyenler, 3'lü koalisyon döneminde seçime daha 2 sene varken işçinin, emeklinin ve memurun maaşını ödeyemez duruma geldikleri için erken seçim isteyen MHP'nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile 1992'de SSK'nın başına geçip 125 trilyon lira kardayken 1999'a kadar başında kalıp batıran CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 'şunu yapacağız, bunu yapacağız' diyorlar. Milletimiz inanmıyor da ben size yine de anlatayım. Onların söylediklerinin hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Çünkü sizlerin vereceği değerli oylarla AK Parti uzun yıllar hizmet edecek. Sağlığımız el verirse 2023'ü de göreceğiz, 2053'de. Biz göremezsek çocuklarımız, torunlarımız görecek inşallah. Bugün emekli az maaş alıyorsa, bunun nedeni geçmişte uygulanan yanlış uygulamalardır. Altyapılarımızın büyük çoğunluğunu tamamladık, bundan sonra emeklimize, asgari ücretlimize çalışacağız. Onlara daha ne verebiliriz, bunun çalışmasını yapacağız inşallah. Bunların gözü Merkez Bankasındaki parada. Oradaki para tohumluk buğdaydır. Tohumluk buğdayı yediğiniz zaman bir sene doyar, ikinci sene aç kalırsınız. Çünkü ekecek buğday bulamazsınız. Onun için biz halkımızın gerçekleri gördüğüne ve sandıkta da gereğini yapacağına inanıyoruz. ve diyoruz ki; onlar konuşur, AK Parti yapar" ifadelerini kullandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Faruk Çaturoğlu: 'Ak Parti Zonguldak'ta Yine 1. Çıkacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement