Fast-Food Aşkı Barcelonalı Dembele'yi Yaktı - Son Dakika
Spor

Fast-Food Aşkı Barcelonalı Dembele'yi Yaktı

Barcelona'da forma giyen Dembele, kötü beslenmesi nedeniyle sık sık sakatlanınca kriz çıkardı. Fransız futbolcu, son olarak kulüpten büyük boy tüp isteyince Katalan ekibi kendisine aşçı tuttu.

15.02.2018 15:40  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Kulübü'ne yakın gazetelerden El Mundo Deportivo, kulübün geçen yazki en önemli transferi Ousmane Dembele hakkında çok ilginç bir haber yayınladı.

Borussia Dortmund'dan 105 milyon Euro bonservis (Üzerine 40 milyon Euro bonus) bedeli karşılığında transfer edilen genç Fransız, Barcelona'da bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Sürekli sakatlanan 20 yaşındaki futbolcu geldiğinden beri Barcelona 36 resmi maça çıktı. Dembele bunların sadece 8'inde oynadı ve yalnızca üçünde ilk 11'de başlayabildi.

YETKİLİLER OLAYA EL KOYDU

Dembele'nin yaşadığı sakatlıklarda kötü beslenme alışkanlığı bir süredir dile getiriliyordu. Bu nedenle kulüp yetkililerinin Dembele'ye fast-food alışkanlığı hakkında uyarılarda bulundukları da biliniyor.

BÜYÜK BOY BÜTAN GAZI TÜPÜ SORDU

Dembele-Barcelona ilişkileri bu noktaya gelmişken 20 yaşındaki futbolcu kulüpten çok ilginç bir istekte bulundu. Evinin bahçesine ızgara yapmakta kullanılmak üzere büyük boy bütan gazı tüpünü nereden temin edebileceğini soran Dembele'ye kulübün yanıtı ilginç oldu.

BARCELONA EVİNE ÖZEL AŞÇI GÖNDERDİ

Barcelona Kulübü, Dembele'nin bütan gazı tüpü sorusu sonrası özel bir aşçı tutarak Dembele'nin evine gönderdi. Özel aşçı, Dembele'nin beslenme programını ayarlayacak. Ayrıca kulübün doktorları ve fizyoterapistleri de Dembele'yi evinde düzenli ziyaret edecek ve fiziksel çalışmalarını denetleyecek.

Fast-Food Aşkı Barcelonalı Dembele\'yi Yaktı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fast-Food Aşkı Barcelonalı Dembele'yi Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • osmane demmbelee: tüpçü fikreti arasaymış ya sanayi tipi bi tüp gönderirdi 16 0 Yanıtla
  • Yıldırım demirören: Tüp bizim işimiz. Kargo size ait yarın elinizde. Instagram @turkeyinturkey 13 1 Yanıtla
  • Haydar : Dembele kardeş büyük tüpü yanlış yere söylemiş külüpte tüpün ne işi var bizim federasyona söyledim sana sanayii tüpü yollayacaklar kargo bedava 3ay kullan bedava 13 0 Yanıtla
  • volkan: futbolcu olcan kardeş tanidiginda oldumu tmm dır 8 0 Yanıtla
  • romeo: dembele zaten fransızcada yiyen anlamına gelir. 6 1 Yanıtla
  • MARADONA: ARDA TURAN FRANSIZ OLSAYDI GONDERILMEZDI FRANSIZLARIN COK BUYUK KAZIGI IYI OLDU ISPANYOLARI 4 0 Yanıtla romeo: arda niye fransız olsun gazeteci dövdü diye vatandaşlıktan mı çıkacak ? biraz elini vicdanına koy kürk mantolu maradona! 0 0
  • tupcu fikret: kim aradi lan beni 1 1 Yanıtla
  • Cezmi: Hemen aşık ol hiç nefsine yenilmiş hiç mi suçu yok adamın. Bu kadar basit mi bu sözü söylemek eşine 0 0 Yanıtla

Advertisement