Fatih Akın'ın The Cut/Kesik Filminin Galası Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Fatih Akın'ın The Cut/Kesik Filminin Galası Gerçekleşti

Fatih Akın'ın 5 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni filmi THE CUT/ KESİK'in galası dün akşam City's City Life sinemasında gerçekleşti.

05.12.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmin senaristi ve yönetmeni Fatih Akın'ın katıldığı gala, birçok ünlü isme de ev sahipliği yaptı.

Prömiyeri geçtiğimiz Ağustos ayında Venedik Film Festivali'nde gerçekleşen The Cut/Kesik'in galası gerçekleşti. City's Citylife sinemasında düzenlenen gala için Türkiye'ye gelen Fatih Akın, filmin oyuncularından Kevork Malikyan, Bartu Küçükçağlayan ve Çiğdem Aksüt'le basının karşısına geçti.

Fatih Akın'ın 20 Milyon Dolarlık bütçesiyle dikkat çeken yeni filminin galasında sanat dünyasından da önemli isimler katıldı. Galaya Meltem Cumbul, Güven Kıraç, Rıza Kocaoğlu, Nursel Köse, Lale Mansur ve eşi Cem Mansur, Nejat İşler, Beste Bereket, Şevval Sam, Selen Öztürk, , Ekin Mert Daymaz, Berk Atan,Serkan Çayoğlu gibi oyuncuların yanı sıra gazeteci ve yazar Can Dündar ve usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler de katıldı.

Filmin konusu:

1915, Mardin, Bir gece, Osmanlı askeri şehirdeki tüm Ermeni erkekleri toplar, demirci Nazarat Manukyan'ı da ailesinden koparırlar . Yıllar sonra, iki kızının hala hayatta olduğunu duyan Nazarat, kızlarını bulmayı kafasına koyar. Bu yolculuk onu Mezopotamya çöllerinden Havana'ya, oradan da Kuzey Dakota eyaletinin ıssız ve çorak arazilerine sürüklemiştir. Bu serüven, Nazarat'ı iyi kalpli insanlarla karşılaştırdığı gibi aynı zamanda kötü ve adeta şeytanın vücut bulduğu insanlarla da buluşturur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Akın'ın The Cut/Kesik Filminin Galası Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement