Fatih Altaylı: Umarım Derbiyi Galatasaray 7-0 Kazanır - Son Dakika
Spor

Fatih Altaylı: Umarım Derbiyi Galatasaray 7-0 Kazanır

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumladı. Altaylı, "Skor temennim Galatasaray'ın 7-0 kazanması. Çünkü o sahada 6-0'ın acısı ancak öyle çıkar." dedi.

12.04.2019 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Fatih Altaylı, Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı Ülker Stadında konuk edeceği dev derbiyi yorumladı. İşte Altaylı'nın derbi yorumu:

"Galatasaraylılar arasında bu sene bir cümle moda oldu ve bu cümleyi son günlerde Fenerbahçeli arkadaşlarımdan da duymaya başladım. O cümle şu: "O sene bu sene" Yani 20 yılı bulan Saracoğlu'nda kazanamama seresine son verme senesi. Tüm derbiler gibi bu derbide de değil skoru kimin kazanacağını tahmin etmek çok zor.

"6-0'IN ACISI ANCAK ÖYLE ÇIKAR"

İlk yarıda yüzde yüz favori olan Galatasaray sahasında 2-0'dan 2-2'ye gelen maçla 2 puan kaybetti. Üstelik de Fenerbahçe favori olmadığı derbileri daha rahat kazandı. Benim tahminim yine beraberlik üzerine. Skor tahmini de öyle. Tabii Galatasaray çok rahat bir maç oynayıp kazanabilir de fakat ihtimal zayıf. Skor tahminim yok. Skor temennim Galatasaray'ın 7-0 kazanması. Çünkü o sahada 6-0'ın acısı ancak öyle çıkar."

(Habertürk)

Fatih Altaylı: Umarım Derbiyi Galatasaray 7-0 Kazanır

Son Dakika Spor Fatih Altaylı: Umarım Derbiyi Galatasaray 7-0 Kazanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • gsss: kadıköyde kupa kaldırmışız yenmesekte olur hhahaha 8 6 Yanıtla
  • 8-0 bari deseysin: ZATEN BU KUŞLARI 7-0 YENDİK BİZ BARİ 8-0 FALAN DESEYDİN 6 8 Yanıtla
  • Galatasaraylı : Ben 7-0 yenmeyi sevinmek amaçlı istemem. Fenerbahçenin elindeki tek teselli kaynağını ellerinden almak için isterim. Adamlar her sezon hüsran yaşıyorlar sonra akıllarına 6-0 geliyor, mutlu oluyorlar 6 7 Yanıtla Nadnan polat: Açıkla açıklada rahatla bak mondrogon hasan şaş itiraf etti kol gibi acı bırakıyolar her sene içimize diye çekinme anlat ne var bunda fener 10. Liğdede oynasa çakıyı işte bilader yapacak bi şey yok saçmalamanında bi alemi yok dua et kazanalım sonra düşersek dul maaşı bağlanır size rezil olursunuz 1 2
  • mirekisanef: siz kadıköye bir yenin en son yendiğinizde bülent ersoy erkekti 10 3 Yanıtla tuba coşar: bu espriden sıkılmadınmı kendini geliştir. 6 2
  • Mm: Aç tavuk ve darı hikayesini biliyorsunuzdur herhalde. 8 4 Yanıtla
  • Sivaslı : Şuna bir sorun hiç ac karnına yemişmi 6 4 Yanıtla
  • 12345: ELLERİNDE Bİ DERBİ GALİBİYET SERİSİ KALDI. ONU DA ALDIK MI SONSUZA DEK SUSARLAR İNŞALLAH. 3 6 Yanıtla
  • insaf: Bu adamı niye konuşturuyorlar ki? 3 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement