Fatih Çiftçi: "Van, Tüm Hırslarımızın Önünde Gelir" - Son Dakika
Güncel

Fatih Çiftçi: "Van, Tüm Hırslarımızın Önünde Gelir"

Fatih Çiftçi: "Van, Tüm Hırslarımızın Önünde Gelir"

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, ikinci kez oda başkanlığını kazanan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.

05.06.2018 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, ikinci kez oda başkanlığını kazanan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'yı ziyaret etti.

Yönetim kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu programda Fatih Çiftçi, ilk olarak Van TSO bünyesinde bulunan WEBHELP Çağrı Merkezini ziyaret etti. Gurur duyulacak bir yatırım olduğunu söyleyen Çiftçi, "WEBHELP Çağrı Merkezi, ilimizde yüzlerce genç insanımıza istihdam sağlıyor. Bu imkanı, bu yatırımı oluşturan insanlar; vizyonları geniş, kent sevdalısı insanlardır. Bunun için Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Ayrıca WEBHELP yönetimine de Van'da gerçekleştirdikleri bu yatırımlarından dolayı teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

WEBHELP Genel Müdür Yardımcısı Tuna Baliç ve Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Direktörü Eniz Akdağ, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'ya çağrı merkezi ile ilgili bilgi verdiler. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, WEBHELP ve Türk Telekom yöneticilerine yatırım için birer plaket takdim etti.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van TSO Yönetim Kurulunu ziyaretinde, Van'ın ve Vanlılığın önemine vurgu yaptı. Çiftçi, "Van TSO Yönetim Kurulunu, seçimlerden zaferle çıktıkları için tebrik ediyorum. Tertemiz, pırıl pırıl bir yönetim. Seçimlerden sonra ilk kez ziyaret ediyorum. Başkan Takva nezdinde tüm yönetim ve meclis üyelerini kutluyorum. Bazı insanlar makamlarından şeref alır, bazı insanlar da makamlarına şeref katar. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı; olduğu makama değer katan, vizyoner, hepimizin gururlandığı çalışmaları yapan çok değerli bir arkadaşımız. Allah sizleri muvaffak etsin. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da işbirliğimiz devam edecektir. Biz sizlerle, yaptığınız çalışmalarla gurur duyuyoruz. Her yerde Van TSO'nun yapmış olduğu başarılı çalışmaları takdirle anlatıyoruz. Bir kente değer katmak nedir, nasıl olur bunu en güzel şekilde yerine getiriyor Van TSO yönetimi. Başkanın, TOBB gibi çok önemli bir meslek örgütünde Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığına seçilmesi ayrıca gurur duyulacak bir görevdir. Bu da Van TSO'nun Ankara'da, TOBB'da temsiliyetinin çok önemli olduğunu göstermektedir. Hepimizin ortak paydası Van'dır. Van, tüm hırslarımızın önünde gelir" ifadesini kullandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bakanım, söz konusu Van olunca her zaman desteğinizi yanımızda hissettik. Ankara'daki en önemli destekçimizsiniz. Van için yapılan her çalışmanın baş aktörü sizsiniz. Bunun için sizlere minnettarız. Doğru zamanda doğru taleplerle yanınıza geldik. Sizlere ilettiğimiz her sorunun çözümünü gördükçe de gurur duyduk. Şu an 250 kişiye hizmet veren ve yakın tarihte 500 kişiye istihdam sağlayacak WEBHELP Çağrı Merkezi sizinle işbirliğimizin bir sonucudur. Biz sizden destek istedik. Sizlerin desteği ile WEBHELP yatırımını gerçekleştirdi" dedi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yıllardır sembolik törenlerle açılışı yapılan, ancak hiçbir zaman gümrük kapısı olarak hizmet vermeyen Kapıköy'ün yakın tarihte Türkiye'nin en modern gümrüğü olarak hizmet verecek olmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Kapıköy Gümrük Kapısı, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin girişimleri ve desteği ile açılacaktır. Her yerde söylüyor ve ifade ediyoruz. Fatih Çiftçi olmasaydı, biz hala sembolik açılışlarla olmayan bir gümrük kapısını açmaya devam edecektik. Ancak şu an 100 milyonluk bir yatırımla Türkiye'nin en modern gümrük kapısı yapıldı. Kısa sürede açılışı yapılacak. Kapıköy, Van'ın geleceğidir. Van bunu hak ediyor. Bu değeri ilimize kazandıran hükümetimize de sonsuz teşekkür ederiz" diye konuştu.

Fatih Çiftçi'nin Van TSO programında Meclis Başkanı Yasin Ertürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faruk Biner, Fevzi Çeliktaş, yönetim kurulu üyeleri Şefik Eren, Ekrem Baytar, Veysel Parin, meclis üyeleri Kadri Salaz, Yusuf Konak ve Tevfik Tüfekçi de hazır bulundu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih Çiftçi: 'Van, Tüm Hırslarımızın Önünde Gelir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
    19:39 İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Y.B. (18) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan Batuhan Kahraman hayatını kaybederken, sürücü ve araçtaki P.A.G. ağır yaralandı. Yaralılardan P.A.G'nin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi
    19:38 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi

    Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçe merkezinde yürüyüş yapıldı ve Atatürk Parkı'nda halı sergisi açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turizmin ilçenin geleceği olduğunu belirtti.

  • BM Uzay İşleri Ofisi Direktörü Çin'e Yapacağı Ziyarette Çinli Uzay Yetkilileriyle Bir Araya Gelme İstediğini Belirtti
    19:19 BM Uzay İşleri Ofisi Direktörü Çin'e Yapacağı Ziyarette Çinli Uzay Yetkilileriyle Bir Araya Gelme İstediğini Belirtti

    Birleşmiş Milletler Uzay İşleri Ofisi Direktörü Aarti Holla-Maini, Çin'in uzay keşfi alanındaki başarılarından ve tüm insanlığa fayda sağlamak üzere uzay teknolojilerinden yararlanma konusunda ofisiyle yaptığı yakın işbirliğinden övgüyle bahsetti. Holla-Maini, Çin'e yapacağı ilk ziyarette Çinli uzay yetkilileri ve uzmanlarıyla bir araya gelmeyi beklediğini ifade etti.

  • Emine Erdoğan: Bitkilerle tedavi bilimsel geçerliliği olan bir yöntem halini almıştır
    19:16 Emine Erdoğan: Bitkilerle tedavi bilimsel geçerliliği olan bir yöntem halini almıştır

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, bitkilerle tedavinin bilimsel geçerliliği olan bir yöntem haline geldiğini belirtti. Emine Erdoğan, Türkiye'nin bitkilerle tedavi alanında önemli bir yere sahip olduğunu ve bu alanda yapılan araştırmaların insan hayatına büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır
    19:15 CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçim sürecinde bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarına ilişkin, bu iddiaların araştırılacağını ve gerekli disiplin süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Yücel ayrıca, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek Türkiye'nin bu durumda nasıl bir strateji izleyeceğini sordu ve Türkiye'nin Orta Doğu'da gerilimi yükseltecek politikalara karşı olduğunu vurguladı. Ayrıca, emeklilere ekonomik büyümenin yansımamasını eleştiren Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. Yücel, ayrıca Adalet Bakanı'nın yeni anayasa konusunda herkesin mutabık olduğunu söylemesine karşılık, CHP'nin hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Haberde ayrıca, bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarının araştırılacağı ve disiplin sürecinin başlatılacağı ifade edildi.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.


Advertisement