Fatih Karagümrük maçının ardından - Son Dakika
Güncel

Fatih Karagümrük maçının ardından

Fatih Karagümrük maçının ardındanTolga SAĞLAMTRABZON,(DHA) - Süper Lig'in 37'nci haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 5 haftalık beraberliğin ardından kazanmanın önemli olduğunu, bugün ve gelecekle ilgili...

25.04.2021 10:28  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Karagümrük maçının ardından

Tolga SAĞLAMTRABZON,(DHA) - Süper Lig'in 37'nci haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 5 haftalık beraberliğin ardından kazanmanın önemli olduğunu, bugün ve gelecekle ilgili çalıştıklarını ve önümüzde sene itibariyle Trabzonspor'un şampiyonluk yarışı içinde olacağını söyledi.

5 hafta sonra kazanmanın son derece önemli olduğunu belirten Abdullah Avcı, 'Son 5 haftalık süreçte oyun üstünlüklerimiz vardı, skor da vardı. Çok dramatik şekilde 95'inci dakikalarda gol yedik. Yaşadığımız duyguların inişli çıkışlı durumlarından dolayı maça hem fiziksel hem zihinsel olarak hazırlanmak kolay değildi. Bugün beni galibiyet kadar oyun ve taktik disiplinine sadık kalmak son derece memnun etmiştir. İyi bir takıma karşı galibiyet aldık. Bugün geldiğimiz günden itibaren bütün veriler tamamen yukarı çıktı, 63 puanı yakaladık. Zaman zaman yarışın içinde olduğumuz, halen nereye kadar gidebiliriz, daha ne kadar çok maç kazanabiliriz düşüncesindeyiz. Önümüzde sene itibariyle Trabzonspor takımı şampiyonluk yarışı içinde olacaktır, en iyisini yapacaktır. Bugün ve gelecekle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Rakibi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum' dedi.

'EDGAR'IN SAKATLIĞI UMARIM UZUN SÜRELİ DEĞİLDİR'

Avcı, oyuna devam edemeyen Edgar'ın durumuna ilişkin ise, '40'ncı dakikalarda, devre biterken kasığında sertlik oldu. Bu arada Hosseini'yi de hazırladık, yerine girdi. Bugünden sonra en geç yarın sağlık ekibinden bilgi gelir. Umarım uzun süreli değildir' diye konuştu.

'GÜCÜ, NİYETİ VE PERFORMANSIYLA OYNAYACAK OYUNCULARLA ÇALIŞMAYI TERCİH EDERİM'

Avcı, Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışları dolaylısıyla kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak ile ilgili bir soru üzerine de şu ifadeleri kullandı

'Trabzonspor camiası yapısı, ruhu gelenekleriyle büyük camiadır. Çalışan teknik adamlar, bizler, yöneticiler ve oynayan oyuncular için bu camiada bulunmak, yer almak çok büyük fırsattır. Onun için ben özellikle teknik adam olarak hem oyun organizasyonuna hem grup enerjisine son derece dikkat eden birisiyim. Ben forması için 1 dakika bile olsa bütün gücüyle, niyeti ve performansıyla oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim.'

FRANCESCO FARIOLI SONUÇTAN BAĞIMSIZ OLARAK OYUNUMUZDAN MEMNUNUFatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli ise, takımdaki eksikler nedeniyle çok zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, 'Geçen haftaya göre aramıza katılanlar da oldu ama onlar da fizik kondisyon olarak çok iyi değiller. Çünkü uzun zamandır antrenman yapmadılar. Sonra takımla az antrenman yapma fırsatları oldu. Buna rağmen sahada oyun anlayışımızı koruduk. Kendi istediğimiz gibi oynadık ve bundan da vazgeçmedik. Bütün yorgunluklara rağmen kendi oyun planımızı koruduk. Son dakikaya kadar oyunu beraberliğe getirmek için her şeyi yaptık. Çok yorgunduk. Sonuçtan bağımsız olarak oyunumuzdan memnunum' ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük maçının ardından
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Karagümrük maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    10:30 Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu Müftülüğü, binin üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. İl Müftüsü İsmail Çiçek, programda öğrencilere Osmanlı dönemindeki 'diş kirası' geleneğini anlattı ve müftülüğü ziyaret etmelerini istedi. Programa, Vali, milletvekilleri ve belediye başkanı da katıldı.

  • Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi
    10:29 Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

    Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası, kan bağışı oranlarının azalmasına dikkat çekmek ve toplumu kan bağışına yönlendirmek amacıyla gerçekleştirildi. Efeler Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri kampanyaya destek vererek kan bağışında bulundu. Kampanya, Kızılay ile ortak bir şekilde devam ediyor ve tüm vatandaşlar bağış yapmaya davet ediliyor. Müftü Yorulmaz, Kızılay ekibine, din görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi
    10:29 Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Orman İşletme Şefliği tarafından 180 öğrenciye ormanların ekonomik-ekolojik fonksiyonları ve orman yangınları müdahalesi uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrencilere ayrıca ağaç sevgisi ve ormanların önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi
    10:29 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hidrosefali hastası Elanur'un sosyal medya üzerinden yaptığı akülü araba isteğine cevap vererek, onu evinde ziyaret etti ve isteğini yerine getirdi.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.

  • İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi
    10:29 İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi

    İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 yeni çöp kamyonu ekledi. Araç filosunu güçlendiren belediye, toplam araç sayısını 222'ye çıkardı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu
    10:27 Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Umurlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçede 11 noktada toplam 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu
    10:27 Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi'de kurdu. Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik ederek, Denizli'ye hizmet ettiklerini belirtti.


Advertisement