Fatih Öztürk, Galatasaray ile Söz Kesti - Son Dakika
Spor

Fatih Öztürk, Galatasaray ile Söz Kesti

En son Akhisarspor'da Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç, 10 gün önce Fatih Öztürk ile telefonda konuştuklarını ve futbolcunun Galatasaray ile söz kestiklerini belirtti.

29.03.2019 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten ve son olarak Akhisarspor'da Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç, eski öğrencisi Fatih Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu.

"FATİH ÖZTÜRK ANLAŞTIKLARINI SÖYLEDİ"

Fevzi Layiç, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Fatih Öztürk'ü Akhisarspor'a inanarak ve güvenerek transfer ettik. Fatih'in transferini sıfır maliyete bitirdik. Bundan 10 gün önce Fatih ile telefonda konuştum, Galatasaray'ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi. Fatih Öztürk, Galatasaray'a transfer olabilir" ifadelerini kullandı.

Fatih Öztürk, Galatasaray ile Söz Kesti

"ADEM LJAJIC, BEŞİKTAŞ'TA KALIR"

Kuzeni Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta kalacağını düşündüğünü ifade eden Fevzi Layiç, "Ljajic, Beşiktaş'a kiralık olarak geldi. Beşiktaş sezon sonunda Ljajic'in sözleşmesini 6 milyon euro'ya uzatabiliyor. Ljajic'ten Şenol Güneş ve ekibi memnun. Ben, gelecek sezon Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta kalacağını düşünüyorum" dedi.

Fatih Öztürk, Galatasaray ile Söz Kesti

Son Dakika Spor Fatih Öztürk, Galatasaray ile Söz Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ADIM ALINTERİ: Bu futbol dünyasında ne paralar dönüyor... puslu havalarda ne kurtlar ne paralar kapıyor...kimlerin paraları acaba bu dev pasta....vergilerimiz olabilir mi? Bide bizim gözümüze kül üfürüyorlar 5 0 Yanıtla
  • ADNAN: Yine bir çuval para çöpe gitti vay arkadas 3 1 Yanıtla

Advertisement