İstanbul'da Fatih'te bir kişi sokak ortasında donarak can verdi - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da Fatih'te bir kişi sokak ortasında donarak can verdi

İstanbul'un Fatih ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin kaldırım üzerinde cansız bedeni bulundu. Yapılan ilk incelemede kimliği belirsiz şahsın donarak can verdiği tespit edildi.

02.01.2020 12:16  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te kimliği öğrenilemeyen bir kişi kaldırımda donarak öldü. Merdivenlerde battaniyeye sarılı şekilde hayatını kaybeden kişinin cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fatih Emin Sinan Mahallesi Yeniçeriler Caddesi üzerinde merdivenlerde hareketsiz bir şekilde yatan kişiyi gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

DONARAK CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri merdivende hareketsiz halde duran kişiye yaptığı ilk incelemede kişinin donarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri cesedin üzerinde incelemelerde bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve isminin İbrahim olduğu öğrenilen kişinin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul\'da Fatih\'te bir kişi sokak ortasında donarak can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da Fatih'te bir kişi sokak ortasında donarak can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • vatandaş: her şey çok güzel oluyor sokaktaki vatandaşlara sahip çıkamıyor büyük şehir belediyesi yazık 41 36 Yanıtla KİMLİKSİZ: SEN BÜYÜK ŞEHİR DİYECEĞİNE DEVLET BABANA SÖYLE BÖYLE İNSANLARI BU DURUMA DÜŞÜREN ONLAR BÜYÜK ŞEHİR BELESİYE Sİ DEĞİL 18 10
  • sedat: suriyeliler sıcacık yataklarında yatıyor kendi vatandaşımız donuyor 29 4 Yanıtla GERCEK: kedıye kopege verdıgınız kadar keşke ınsanlara deger versenız surıyelı ınsan degılmı? SEDAT 9 9 Vedat: Evet birader cok haklisin suriyeliler pasa gibi 14 0 meko: GERÇEK kardeş ilk önce kendi vatandaşını düşüneceksin önce can sonra canan diye bir laf vardır belki duymuşsundur 12 0 DERTLİ...: ÇOK DOĞRU DEDİNİZ.... NE ALAKA ONLARDA İNSAN DİYENLEREDE ŞUNU DİYELİM; TABİKİ ONLARDA İNSAN ÖLMESİNLER YAŞASINLAR ÇOK MUTLUDA OLSUNLAR AMA BENİM AKLIMA BUNU DÜŞÜRMESİNLER BEN NEDEN BÖYLE BİŞEYİ AKLIMA GETİREYİMKİ BUNU BANA DÜŞÜNDÜREN SİSTEM SURİYELİ ARKADAŞLAR SICAIK YATAKLARINDA UYURKEN BİZ SOĞUKLRADA SABAHIN KÖRLERİ,NDE YOLLARA DÜŞÜYORUZ VE BİZDEN DAHA İYİ İŞARTLARDA YAŞIYORLAR KAFELER RESTURANLAR DOLU BEN NİYE ÇOLUĞUMU ÇOCUĞUMU ALIP GİDEMİYORUM DIŞARDA Bİ YEMEK YİYEMİİYORUM ACABA NEDEN??? 2 1
  • Şaşkın: Ekonomimizde büyüme var asgari ücretede zam geldi nasıl olur bu hala anlayamadım 18 11 Yanıtla
  • Malesef..: Gerçekten yatacak yerimiz yok.... 24 2 Yanıtla
  • Js: Suriyeli olsaydı bu durumlara düşmezdi 18 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement