Kavga sırasında bir kişinin ölümüne neden olan polis memuru tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

Kavga sırasında bir kişinin ölümüne neden olan polis memuru tutuklandı

İstanbul Fatih'te göreve gittiği esnada 3 kişinin saldırısına uğradığı iddiasıyla kavga sırasında bir kişiyi silahla vurarak ölümüne sebep olan polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

07.12.2022 21:46  Güncelleme: 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'te dün akşam saatlerinde göreve giden polis memuru K.A., iddiaya göre yanlarında pitbull cinsi köpek gezdiren H.G., C.K. ve B.A.P. tartışmaya başladı. Şahıslardan H.G.'nin, polis memuruna yumruk attığı öne sürüldü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli polis memuru K.A., yanında bulunan silahla kendini korumak amacıyla birkaç el ateş etti. Kurşunlardan biri H.G.'ye isabet etti.

POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Yaralanan H.G. ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis memuru gözaltına alındı. Polis memuru K.A., emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Polis memuru, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavga sırasında bir kişinin ölümüne neden olan polis memuru tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kavga sırasında bir kişinin ölümüne neden olan polis memuru tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • baba yorgun yorgun: Adaletsizlik yapıyorsunuz polislere yapılan bu haksız tutum kabul edilemez soruyor ben bu hakime saldırıya uğrayan eşiniz yada çocuklarınız olsaydı ne yapardınız eşiniz çocuklarınız yaralansa yada kolu bacağı kopsa ozaman ne yapardınız turkiyede adalet yokturpol8s haklıdır polislere yapılan bu zulmü kiniyorum 1 0 Yanıtla
  • Ömer Faruk Kurt: POLiS ÖLSEYDi SEHiT OLACAKTI AMA SiMdI CEZA EViNDE 1 0 Yanıtla

Advertisement