Fatih'te mağaza önünde iç çamaşırı giyen cansız mankenlere saldırı: Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor - Son Dakika
Güncel

Fatih'te mağaza önünde iç çamaşırı giyen cansız mankenlere saldırı: Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor

Fatih'te iç giyim mağazanın önündeki cansız mankenler saldırıya uğradı. Tekmeleyerek mankenleri yere düşüren saldırgan, "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştı. Olay anını anlatan işyeri sahibi Melis Alptekin, "Bir adam mankenleri tekmeliyordu. 'Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız' diye bağırmaya başladı. Çok korktum titremeye başladım. Neye uğradığımı şaşırdım." ifadelerini kullandı.

18.03.2023 19:36  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, iç giyim mağazasının önündeki cansız mankenleri saldırıya uğradı. Saldırgan, kadın iç çamaşırı giydirilen cansız mankenleri tekmeleyerek yere düşürdü.

"BUNLAR KADIN BEDENİNİ TEŞHİR EDİYOR"

Mağaza sahibi kadın, kapı önüne çıktığında, saldırganın "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştığını gördü. Saldırı görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca tepki gördü.

FATİH'TE KADIN İÇ ÇAMAŞIRI GİYDİRİLEN CANSIZ MANKENLERE TEKMELİ SALDIRI

"NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM"

İşyeri sahibi Melis Alptekin, 'Bir anda mankenler yere düşmeye başladı. Rüzgar olduğu için önce rüzgardan zannettim ama sonra yukarı çıktım. Bir adam mankenleri tekmeliyordu. Sonra sinirli bir şekilde 'Buranın sahibi kim' diye bağırmaya başladı. Sonrasında 'Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız' diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Çok korktum titremeye başladım. Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.

FATİH'TE KADIN İÇ ÇAMAŞIRI GİYDİRİLEN CANSIZ MANKENLERE TEKMELİ SALDIRI

"BİZ ONLARIN ZİHNİYETİNDEN KORKMUYORUZ"

"Bu sabah yine gelmiş" diyen Alptekin, "Diğer çalışanlarımız görmüş, gelip kapının önünü kontrol etmiş. Ben o sırada olmadığım için mankenler kapının önünde yoktu, mankenleri göremeyince gitmiş. Ben geldim, mankenlerimi yine çıkardım. Hatta daha güzel giydirdim. Çünkü biz onların zihniyetinden korkmuyoruz artık. Şikayetçi olmadım. Çünkü şikayetçi olsam bile ne yapılabilir diye düşündüm" dedi.

Fatih\'te mağaza önünde iç çamaşırı giyen cansız mankenlere saldırı: Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih'te mağaza önünde iç çamaşırı giyen cansız mankenlere saldırı: Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Özkan Özdemir: nie şikayetçi olmuyon ya 61 42 Yanıtla
  • Hasan Değirmenci: Yakinda recm de görürüz Sokak ortasında 16 7 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Ülkenin son durumu nokta....... 13 5 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Arkadaş plastikten tahrik olmuş demekki zor durumda olmalı ?????? 5 3 Yanıtla
  • Rıdvan Sansarkan: O Müslümanı tebrik ediyorum. Sayımız artmalı. Bu zındıklara karşı sert ve çetin olmalıyız Yoksa bu Allah düşmanları heryeri şeytanın hakimiyetine çevirecek 1 2 Yanıtla
  • Tayfun Gümüş: Bu kişinin kendisine dindar müslüman süsü veren bir provakatör olduğunu düşünüyorum. Malum seçim dönemi. Olumsuz algı gerek. Mağaza mankeni bu ülkede yeni değil o kişide çocuk değil. Bu zamana kadar neden böyle bir tepki koymamış. 0 2 Yanıtla

Advertisement