Fatih'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki - Son Dakika
3.Sayfa

Fatih'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki

Fatih'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki Fatih'te 14 yaşındaki kız çocuğuna kırtasiyede cinsel istismarda bulunan şüphelinin 'ev hapsi' şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına mahalleli tepki gösterdi.

01.01.2023 15:52  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki

İSTANBUL - Fatih'te 14 yaşındaki kız çocuğuna kırtasiyede cinsel istismarda bulunan şüphelinin 'ev hapsi' şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına mahalleli tepki gösterdi.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi'nde 28 Aralık günü meydana gelen olayda iddiaya göre kırtasiye dükkanında bulunan 58 yaşındaki şüpheli A.S., 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş, çocuğun durumu ailesine bildirmesiyle şüpheli A.S. polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Ev hapsi şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti ve savcılıkça tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilen şüpheli, 'konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"O çalışanından biz esnaflar olarak çok rahatsızdık"

Olaya ilişkin kırtasiyede bulunan şüpheliden esnaf olarak çok rahatsız olduklarını söyleyen Yusuf Ünal, "Kırtasiyeci Necdet abi bizim yıllardır komşumuz. Onun çalışanı var. O çalışanından biz esnaflar olarak çok rahatsızdık. Ben de kavga etmiştim. Bir problemden dolayı beni küfrederek kovmuştu, araya Necdet Abi girdi. Sahibi çok müthiş bir insandır. Dünya beyefendisi bir insandır. Böyle insanların bırakılmaması gerekiyor toplum için. Hepimizin çoluğu, çocuğu var. Kanununda bir yaptırım uygulaması gerekiyor" şeklinde konuştu.

"İyi ki o kız çocuğu bu durumu dışa vurabilmiş"

Şüphelinin serbest bırakılmamasını söyleyen Serap Öztürk, "İnsanlarımızın sessiz kalmaması gerekiyor bu olaya. Fazla ceza almaları gerekiyor. 5, 10 yıl ceza bunlara yetmez. Çok kötü bir durum. İyi ki o kız çocuğu bu durumu dışa vurabilmiş. O kızın psikolojisini düşünemiyorum. O kız büyüyene kadar içinde kalacak o durum" dedi.

"İki, üç defa yapmış bu olayı"

Cinsel istismarda bulunan şüphelinin daha önceden de bu olayları yaptığını iddia eden Yusuf Akan, "Biz olayın olduğun gün kızın babası ile buradaydık. Burada bir arbede yaşanmış. Ondan sonra polisler geldi. İlk yaptığı olayda değil. İki, üç defa yapmış bu olayı. Kimse şikayet etmemiş. Bizim vatandaşımız tiyatroyu seviyor. Onlar bırakmış biz bırakmayız ama Allah esirgesin bizimde evladımız var. Devlet bırakmış olabilir biz bırakmayız" ifadelerini kullandı.

Fatih\'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fatih'te kırtasiyede 14 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye mahalleliden tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement