FATİH'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI - Son Dakika
Güncel

FATİH'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

FATİH'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDIHaber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL,(DHA)- Fatih'te seyir halindeki bir otomobil aniden durunca arkasından gelen motosiklet otomobile çarptı.

21.06.2020 07:27  Güncelleme: 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL,(DHA)- Fatih'te seyir halindeki bir otomobil aniden durunca arkasından gelen motosiklet otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Cuma Günü akşam saatlerinde Fatih Kennedy Caddesi Çatladıkapı mevkii Bakırköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası alınamayan bir otomobil seyir halindeyken aniden durunca, arkasından gelmekte olan motosiklet duramayarak otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken motosikletlinin çarptığı otomobil olay yerinden uzaklaştı. Kazayı gören vatandaşlar yardıma koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan motosikleti sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yolun bir süre araç trafiğine kapanması nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

"TAM ÖNÜMDE OLDU, AZ DAHA EZİYORDUM"

Kazayı görerek yardıma koşan Ahmet Emin Taştan, "Ben 60 kilometre hızla gidiyordum. Beyaz bir araç birden araya girmek için el frenini çekti. Arkadaş da arkadan ona çarptı. Allah'tan çok hızlı gitmiyordum, hemen el frenini çektim, durdum. Az daha eziyordum. Geldim yerden kaldırdım" şeklinde konuştu.

Polis kaza ile ilgili çalışma başlattı.

FATİH\'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FATİH'TE OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement