Fatih'te Renkli Gelinlik Festivali - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Renkli Gelinlik Festivali

Fatih\'te Renkli Gelinlik Festivali

Fatih’te düzenlenen 2’nci Gelinlik ve Moda Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

20.09.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te düzenlenen 2'nci Gelinlik ve Moda Festivali renkli görüntülere sahne oldu. At ve motorlar üzerinde gelinlikleriyle tur atan gelinler yoğun ilgi gördü. Festivalde ünlü manken Tuğba Altıntop cam mozaikten yapılan 35 kilo ağırlığındaki İstanbul temalı gelinliği giydi.

Fatih Belediyesi tarafından Fevzipaşa Caddesi'nde düzenlenen "2'nci Moda ve Gelinlik Festivali"nde birbirinden güzel gelinlikler tanıtıldı. Farklı tasarlanan şık gelinliklerle Edirnekapı'dan Fatih Anıt Parkı'na kadar oluşturulan gelin konvoyu, renkli görüntüler oluşturdu. Konvoya her birinde gelin ve damadın olduğu 18 adet nostaljik araba, 2 fayton, üzerinde gelinin bulunduğu at ve motosikletler katıldı. At ve motorlar üzerinde caddede tur atan gelin ve damatlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

"GELİNLİK POTANSİYELİMİZ VAR"

Fatih Girişimci İşadamları Derneği (FAGİDER) ile ortaklaşa düzenlenen festivalde konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu yıl Gelinlik ve Moda Festivali'nin 2'ncisini düzenliyoruz. Bu festivali Fevzipaşa esnafı ve girişimci işadamı derneğimiz ile beraber gerçekleştiriyoruz. Bunu yapmaktaki amacımız gelinlik potansiyelimiz var, bu gelinlikler çok özel çalışmalardan meydana gelmekte. Gelinliklerin bütün İstanbul'a ve yurt dışına tanıtımının yapılmasında bu festival çok önemli rol üstleniyor" ifadelerini kullandı.

CAM MOZAİKTEN İSTANBUL TEMALI GELİNLİK

Cam mozaikten oluşan İstanbul temalı gelinlik giyinen ünlü manken Tuğba Altıntop'a oyuncu Alper Aslanok eşlik etti. Tuğba Altıntop, konvoya katılmak için hazırlanan arabaya binerken giydiği gelinlikten dolayı zor anlar yaşadı.

Giydiği gelinliği ile dikkat çeken ünlü manken Altıntop, "Şu anda üzerimde 35 kilo ağırlık var. 3 bin adet mozaik cam taşlarla süslenmiş İstanbul temalı gelinliğimiz çok güzel oldu. Bu gelinliği taşımak çok zor. Arabaya binerken zorlandım ama damat yardımcı oldu sağ olsun. Bu festivali düzenleyen tüm Fatih esnafına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Alışveriş merkezlerine karşı küçük esnafı korumak amaçlı düzenlenen festivalde ayrıca, Fevzipaşa Caddesi'ni alışveriş caddesi olarak markalaştırmak amaçlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih'te Renkli Gelinlik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement