Fatih'te Silahlı Saldırı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Fatih\'te Silahlı Saldırı: 1 Ölü

FATİH'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

21.10.2016 04:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Olay Fatih, Eminönü Otobüs Durakları'nın hemen yanında akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Yıldırım özel aracıyla işyerine geldiği sırada şüpheli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. İsabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Yıldırım, arkadaşının aracıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra ameliyata alınan Yıldırım tüm müdahalelererağmen hayatını kaybetti. Olayı duyan Yıldırım'ın yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.

POLİS EKİPLERİ DETAYLI İNCELEME YAPTI

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olay yerini şeritle kapatarak önlem aldı. Ayrıca polis ekipleri bir taraftanda çevrede geniş çaplı arama başlattı. Polis ekipleri saldırı sonrası olayın meydana geldiği yerde ve Yıldırım'a ait olduğu öğrenilen lüks cip üzerinde detaylı inceleme yaptı. Saldırı sonrası şüpheli tarafından atılan kurşunların lüks cipe isabet ettiği görüldü. Polis ekipleri saldırı sonrası çevredeki vatandaşların ve balıkçıda çalışanların ifadelerine alarak olayı gerçekleştiren kişinin kimliğini belirlediği öğrenildi. Polis ekipleri çevredeki mobese ve güvenlik kameralarını inceleme aldığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

SALDIRGAN KAÇTI

Olayın meydana geldiği sırada yakın bir yerde bulunan Kemal Sözen isimli bir vatandaş ise, "Biz Tarihi Eminönü Balıkçısı'nda arkadaşımla beraber oturuyorduk. Akşam saat 22.00 - 22.30 sıralarındaydı. Yakından 5-6 el silah sesi geldi. Silah seslerinden sonra hemen olay yerine doğru gittik. Geldiğimizde yerde bir kişinin yattığını gördük. Yerler komple kandı. Ardından bir kovalamaca oldu. Bir iki el daha silah sesi duyduk. Herhangi bir yaralanan olmadı neyse ki. Silahla saldıran şahıs kaçmış. Lüks bir otomobil hastaneye gitti yaralı. Hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik. Arkada bulunan balıkçı teknesinin sahibiymiş" dedi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih'te Silahlı Saldırı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement