Fatih Terim biletlerini kesti: Florya'ya gelmenize gerek yok - Son Dakika
Spor

Fatih Terim biletlerini kesti: Florya'ya gelmenize gerek yok

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Ryan Babel, Ozornwafor, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük'ü kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Fatih Terim, U21 takımında yer alan isimlere, "Florya'ya gelmenize gerek yok" dedi.

08.07.2019 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, bonservisini aldığı Luyindama için Standard Liege'e haziran ayı içerisinde 3,5 milyon Euro ödeme yaptı. Demokratik Kongolu futbolcunun satış sözleşmesinde sezon sonu için performansa bağlı 1,5 milyon Euro bonus maddesi olduğu öğrenildi.

Luyindama'nın opsiyonunu kullanması nedeniyle transfer dönemine eksi 3,5 milyon euro ile başlayan Cimbom, FFP'ye takılmamak adına minimum 3,5 milyon euroluk satış yapmak zorunda. Sarı-kırmızılılar, Diagne'den gelecek 10 milyon euro üstü gelirle açığı kapatıp 8 numara ve forvet takviyesi için bütçe oluşturacak.

FALCAO'YA 4 MİLYON EURO!

Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş, GS TV'de yaptığı açıklamada " Falcao, Diego Costa, Aboubakar ve Nainggolan ile ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Fransa basınının G. Saray'ın Radamel Falcao ile ilgilendiğini yazmasının ardından, bir iddia da Brezilya'dan geldi.

Takvim'de yer alan habere göre; Rio de Janeiro kaynaklı haberde, Monaco forması giyen golcü futbolcunun Brezilya kulüpleri Flamengo ve Palmeiras'tan gelen tekliflere olumuz yanıt verdiği ve G.Saray'a gitmeye sıcak baktığı belirtildi. 1 yıllık kontratı kaldığı Fransız ekibinden aldığı 6,5 milyon euro ücreti Avrupa'da karşılayacak bir taliplinin bulunmaması nedeniyle Falcao'nun sarı-kırmızılı kulübün 4 milyon euro artı bonus teklifine "Evet" diyeceği ifade edildi.

NAINGGOLAN HAMLESİ

Hasan Şaş'ın yalanladığı isimler arasında bulunan Nainggolan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray, Fernando'nun alternatifini İtalya'da buldu. Inter Teknik Direktörü Conte'nin kaptan İcardi ile birlikte "Gönderilsin" dediği Radja Nainggolan için sarı-kırmızılılar devreye girdiği iddia edildi.

Cimbom'un Serie A ekibine kiralama teklifinde bulunduğu ve oyuncunun 4,5 milyon euro olan maaşının 3 milyon euroluk kısmını karşılamaya hazır olduğu belirtildi. Bu arada 31 yaşındaki Belçikalı yıldızın kendisine Çin'den gelen astronomik tekliflere olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

TERİM'DEN GENÇ İSİMLERE MESAJ

U-21 Ligi'nin kaldırılması sonucu Galatasaray'da birçok futbolcu adayı elde kaldı. Fatih Terim tarafından A Takım'a alınmayan U-19 ve U-21 takımlarındaki genç futbolculara "Florya'ya gelmenize gerek yok. Transfer görüşmesi yaparsanız haber verin" mesajı iletildi.

Profesyonel sözleşme imzalanan geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Ahmet Sivri ve birçok genç Florya'ya çağrılmadıkları için tatillerine devam ediyor.

Fatih Terim biletlerini kesti: Florya\'ya gelmenize gerek yok

Son Dakika Spor Fatih Terim biletlerini kesti: Florya'ya gelmenize gerek yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Birisi : Senin gibi Bi hocadan ne köy olur ne kasaba Türk gençlerine yol verir gavurlara dünyanın parasını verirsin 13 5 Yanıtla GS Lİ: Her habere inanıp insanların hakkına girme Semih Ozan a kim güvendi oynattı 3 3
  • RotasizGassal: Seversin Türk futbolunu katletmeleri... 4 8 Yanıtla
  • adanalı: fatih terim Adanademirsporu neden ağzına almıyor oysa Adanademirspordan Galatasaraya transfer olmuştur.Futbol anlamında Adanaya hiç bir faydası olmamıştır. 4 6 Yanıtla
  • Kol: Geçmişte en yüksek makamlarda olupta hiçbir şeye muhalefet olmayip dut yemiş bülbül olanlar şimdi parti kuracaklarmis. Abdüllatif Şener de sinek gibi vizlamisti. Duyan gören varmı. Ancak bir kişi ses getiren parti kurabilir, Arınç. Gerisi kukla 1 7 Yanıtla
  • hakan: kolpa haber, bence terim içlerinden birkaçını a takıma alır. 5 1 Yanıtla
  • Selimiyeli Zerdüşt: u21 oyuncularının biletini kesen adanalı adam.. 1 5 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ : u21 gençlerden para menfaatin yok belli sen paratorsun 3 3 Yanıtla
  • kediseven: adam kral kardeşim ne dediyse emirdir. 0 0 Yanıtla
  • DÖRT YILDIZLI: adam geldıgınden berı eger kendılerıne hıc bır katkı saglamamıslarsa tabı gelmeyın der onlarlamı ugrasacak sırdırsın gıtsınler 0 0 Yanıtla

Advertisement